David Sundin och Babben Larsson leder Bäst i test.
0:47

Efter reklamen: Babben Larsson: ”Mamma var svår att nå”

(0:47)

Bäst i test har minst sagt blivit en av SVT:s stora flaggskepp, och succén har varit omöjlig att förneka. När TV4 valde att flytta på Let's dance till lördagar i stället för att det ska sändas på fredagar, så nämndes konkurrensen med SVT:s Bäst i test som en av anledningarna bakom dansprogrammets dalade siffror.

I fredags sändes sista avsnittet av årets säsong av Bäst i test, med skådespelaren Olof Wretling som vinnare av programmet. Och nu bekräftar SVT att det blir en till säsong av fredagsunderhållningen, i ett inlägg på Instagram-kontot SVT Humor.

Med en bild på programledarduon Babben Larsson och David Sundin skriver man:

”Hurra! Det blir en ny säsong”.

Tv-kvinnornas bortglömda karriärer – innan de blev programledare

David Sundins glädje över ny säsong Bäst i test

David Sundin har också delat nyheten på sina kanaler.

”Säsongen är slut! Här är några bilder på mig och årets vinnare Olof Wretling. Och håll i den lilla hatten - VI SES OM ETT ÅR!”, skrev tv-profilen på Instagram.

Redan några dagar tidigare hade Babben Larsson hintat om det kommande glädjebeskedet.

”Oroliga rykten säger att det inte blir fler säsonger. Jag tror inte det stämmer, tror ni?”, skrev hon på Instagram tidigare.

Bäst i test är baserat på det brittiska programformatet Taskmaster, och hade premiär i SVT 2017. Programmet har fått pris för ”Årets program” och ”Årets underhållningsprogram” på Kristallen 2019 respektive 2020.

David Sundins shoppingproblem – blev tillsagd av postombudet

Mer läsning

Femina