Babben Larsson är tillbaka med populära Bäst i test i SVT, som har blivit så stort att det fått konkurrenten Let's dance att byta från fredagar till lördagar i vår.

Men utöver succéprogrammet har Babben fått ta det lugnare än någonsin, då hennes projekt ställts in på grund av pandemin. I stället har hon kunnat lägga mer tid på sin särbo, som hon träffade 2019 på en dejtingsajt.

– Han bodde i närheten av där jag har mitt fritidshus och dök då upp i mina algoritmer. Vi tog en första dejt, en lunch, och det var trevligt så vi bestämde oss för att ses igen. På den vägen är det. Ganska snart kände jag, och han också, att vi skulle lämna dejtingsajten och köra. Och det känns fortfarande väldigt bra, säger Babben Larsson till Expressen.

Let's dance byter sändningsdag – konkurrensen från Bäst i test för stor

Babben Larsson berättar om särbon

Komikern berättar att kärleken är omhändertagande och bryr sig mycket om henne.

– Han är en helt vanlig man. Hantverkare, duktig, som för mig är en väldigt lugn, omtänksam, omhändertagande bra person.

Att hon inte har behövt vara ensam och singel under pandemin har varit en stor lättnad – Babben Larsson har uppskattat att ha någon att bolla med.

– Det har också varit en väldig styrka att ha någon under de här pandemimånaderna, att resonera om det här, hur det ska bli, hur vi ska göra. Han är väldigt flexibel, precis som jag är. Vi tar det enkelt allting. Jag uppskattar det, säger hon i Expressen.

Paret verkar inte ha några planer på att flytta ihop eller ta nästa steg, utan trivs bra med hur de har det.

– Jag ser ingen anledning att ändra på något just nu. Vi har det jättebra. Vi behöver också egen tid och har egna projekt. Jag har aldrig haft så mycket lediga helger som nu så vi har verkligen kunnat ha Svensson-liv med jobb på veckorna och umgås på helgerna.

Babben Larssons mamma var narcissist – komikerns ord om uppväxten

Mer läsning

Femina