Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Ben Afflecks känslostorm under firandet med J.Lo – bröt ihop

26 jul, 2022 
AvMichaela Mastad
AvMichaela Mastad
Fotograftt
Ben Affleck och Jennifer Lopez.
Det var under Jennifer Lopez födelsedagsfirande som hennes stora kärlek Ben Affleck sågs med tårar i ögonen.
Annons
Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sigBrand logo
Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sig

Jennifer Lopez och Ben Affleck var ett utav 00-talets mest omskrivna och hyllade par. De började dejta 2002 och strax därpå var de förlovade, men kärleken blev inte långvarig och de valde att gå skilda vägar.

Men efter nästan 20 år isär har paret nu återförenats – och dessutom gift sig.

Ett år efter återföreningen gick J.Lo ut med att Ben hade friat.

Hon berättade att det var på det mest romantiska sätt hon kunde tänka sig då han gick ner på knä medan hon låg i ett bubbelbad.

– Min kärlek, Ben, kom in och han gick ner på ett knä. Han sa något som jag aldrig kommer att glömma. Sen tog han fram ringen och frågade vill du gifta dig med mig?, berättade Jennifer Lopez i ett nyhetsbrev.

Hon fortsatte att berätta om frieriet:

– Det var inget extra alls men det var det mest romantiska jag kunnat tänka mig. Bara en lugn, lördagskväll hemma där två personer lovar att alltid vara där för varandra.

Jennifer Lopez och Ben Affleck gifter sig

Den 17 juli var det dags och J.Lo fick äntligen Ben till sin äkta make.

Annons

”Vi gjorde det. Kärleken är vacker. Kärleken är snäll. Och det visar sig att kärleken är tålmodig. Tjugo år tålmodig.”, skrev Jennifer Lopez i ett nyhetsbrev från sajten On The JLo.

Vigseln ägde rum i Las Vegas och strax innan midnatt blev det Ben och Jennifers tur att säga ja till varandra vid bröllopskapellet.

”Med de bästa vittnen man kan föreställa sig, en klänning från en gammal film och en jacka från Bens garderob så läste vi upp våra löften och gav varandra ringar som vi kommer att bära resten av våra liv”, berättade Jennifer Lopez.

Ben Afflecks känslostorm under firandet med J.Lo

Och ingen vigsel utan en lyxig bröllopsresa för turturduvorna. Efter bröllopet tog de lyckliga makarna sitt pick och pack och jetsettade ner till Paris. Tillsammans med Bens döttrar Violet och Seraphina har de besökt bland annat franska lyxrestaurangen Le Matignon.

Men det är inte bara bröllopet som har firats nere i kärlekens stad. Nyligen fyllde Jennifer Lopez femtiotre år och makarna var då ute på en romantisk middag på gourmetrestaurangen La Girafe, som ligger på Place du Trocadéro framför Eiffeltornet.

Något som man kunde lägga märke till då var att Ben Affleck såg minst sagt rörd ut när han samtalade med sin fru J.Lo. Vid ett tillfälle sågs Lopez trösta sin nya make i ett ömt ögonblick fångat på kamera. Marry Me-stjärnan tog tag i Afflecks ansikte nära hennes bröst i ett försök att trösta honom.

Det verkar dock som att Afflecks tårar bara var glädjetårar eftersom han och Lopez sågs dela några skratt bara ett kort ögonblick efter att han blivit känslosam.

Jennier Lopez tröstar Ben Affleck.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons