503 Service Unavailable

Det var via Unicefs officiella Instagram som Katy Perry, 35, och Orlando Bloom, 43, först avslöjade den glada nyheten att dottern Daisy Dove Bloom kommit till världen. De nyblivna föräldrarna postade en bild på kontot där de höll i den nyfödda dotterns hand. Stjärnorna, som båda är Unicef Goodwill-ambassadörer, skrev i inlägget:

”Vi är överlyckliga av kärlek och beundran över den säkra och hälsosamma ankomsten av vår dotter”.

Därefter har grattis-hälsningarna som sig bör trillat in. Och den från vännen Beyoncé är extra maxad!

Beyoncé budade över blommor

För Beyoncé som själv har tre barn nöjde sig inte med att skriva en kommentar på inlägget eller skicka ett blygsamt kort. Nej, hon valde att buda över en enorm blombukett! Katy Perry blev såklart superglad och postade en bild på sin Instagram story.

Buketten som är vit består av rosor, orkidér, tulpaner och vacker grön garnityr. Till den kom även ett kort som löd: ”Gratulerar till familjens nya tillskott! – Beyoncé”.

Buketten beställdes via Mark’s Garden, en lyxig florist som är många stora stjärnors favorit.

Tackar Lionel Riche

En annan megastjärna att gratulera paret är Lionel Richie som Katy jobbat ihop med i American Idol. Han och flickvännen Lisa Parigi skickade över en flaska Veuve Clicquot champagne insvept i en unicorn-badrock, storlek baby. Katy Perry visade bild i in story och skrev tack till ”uncle & auntie”.

Bilderna kommer bara dagar efter att Katy postade sin hyllade ”VMA look”, det vill säga en bild på sig själv poserande framför badrumsspegeln, iklädd bröstpump-bh och mormorstrosor. ”Hår och makeup från @exhaustion”, skämtade Katy och syftade på tröttheten och tidsbristen en nyfödd bebis ofta för med sig.

Katy har fullt upp just nu med att vara mamma och kunde därför inte närvara vid årets MTV Video Music Awards, VMA. Om hon dyker upp nästa år återstår att se. Samma dag som dottern föddes släpptes nämligen hennes senaste album, Smile, från vilket singeln Never Worn White med tillhörande video kommer. Det var ju faktiskt i den videon som hon först avslöjade graviditeten. Om ni minns?

Foto: TT, Instagram

Källa: People

LÄS MER:

Tidslinje över Katy Perry och Orlando Blooms förhållande – så träffades de

Katy Perry om osäkerheten kring att skaffa barn

10 gånger Katy Perry verkligen ägde röda mattan