Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Bianca Ingrosso om tuffa känslorna i privatlivet: ”Känner mig ensam”

04 jan, 2021 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Nu berättar Bianca Ingrosso att hon haft några tuffa dagar bakom sig, när ensamheten smugit sig på.
”Det är mycket som händer nu, både jobbmässigt och i privatlivet”, förklarar Bianca.
Annons
Bianca Ingrosso berättar om bulimi - se klippet från Wahlgrens värld härBrand logo
Bianca Ingrosso berättar om bulimi - se klippet från Wahlgrens värld här

Det är ingen hemlighet att Bianca Ingrosso har många bollar i luften. Samtidigt som hon jobbar med flera stora projekt får vi ju också se henne dela med sig av sitt privatliv i Wahlgrens värld. I slutet av förra året såg vi henne öppet dela med sig av sina tuffa känslor kring att gå igenom en abort, något som hon både hyllats för och stöttats i av flera personer.

Bianca Ingrosso berättar om tuffa tiden

I en ny vlogg, som hon spelade in strax innan jul, berättar Bianca Ingrosso att hon haft dagar som varit tuffa. Hon förklarar att det har varit fullt upp både med jobb och det privata, men understryker dock att hennes följare inte behöver oroa sig för henne.

– Jag har haft några tuffa dagar faktiskt. Det har varit mycket med min egna självkänsla den här veckan. Jag har varit både jättestark och jättesvag, säger hon och fortsätter:

– När man är van vid ett beteende som man alltid återgår till, och så vet man att det här är inget bra mönster Bianca. Så jag har haft lite problem med det, jag har inte gråtit på typ ett halvår. Och den här veckan har jag gråtit lite, vilket faktiskt också har varit skönt. Men jag mår bra, ni behöver inte oroa er, det är bara mycket som händer nu. Både jobbmässigt och i privatlivet.

Annons

”Jag känner mig väldigt ensam”

Och att det kan vara lite extra tufft just kring julen (speciellt detta udda corona-år) är hon nog inte ensam om att känna.

– Jag känner mig väldigt ensam kring julen och har alltid gjort, men så är det ju när man inte har tusen vänner och man själv bor i Stockholm när ens andra vänner inte kommer från Stockholm och åker hem till sina städer, säger hon och konstaterar att många nog kan känna igen sig.

LÄS MER:

Annons