Bilderna på Camilla Läckberg och Simon Skölds nya hus efter renoveringen
1:22

Efter reklamen: Camilla Läckberg – 6 saker du inte visste om författaren

(1:22)

Slå på ljud

Förra året sålde Camilla Läckberg och Simon Sköld sitt sommarhus utanför Norrtälje, för att istället lägga vantarna på ett nytt. Den här gången närmare sitt hem i Stockholm. Det nya sommarhuset som makarna köpt ligger i Stockholms skärgård, i Brevik i Tyresö kommun, och för det fick de betala hela 25 miljoner kronor, skriver Expressen.

Och dyrare blir det, för huset har efter köpet renoverats. Huset på 400 kvadratmeter med 10 rum och kök behövde en totalrenovering.

”Landet sålt. Nya ägare flyttar in redan på tisdag. Och vi. Vi längtar efter att få fylla vårt nya paradis med kärlek. Vackert. Laddat med fantastisk energi. Nära. Vi kommer varsamt göra det till vårt och totalrenovera. Men med respekt för husets själ. Vi längtar efter att fylla även detta hus med familj, vänner, kärlek, skratt - och nya äventyr...”, skrev Camilla Läckberg om det nya huset förra året.

Camilla Läckbergs känga till Ulf Lundell efter åldersskillnaden med nya flickvännen

Huset är snart redo för inflytt

Och snart får familjen äntligen flytta in i det nya sommarhuset. På Instagram berättar Simon att det bara är dagar kvar tills de kan flytta in i villan.

”Nu är vi nere under 10 dagar till vi får flytta in i vårt Villa Lumos. Var där igår och lastade av lite gym grejer, så man kan hålla formen även där ut. Längtar!!!!”, skriver Simon Sköld i sitt inlägg.

Så kommer familjen att bo

Men någon flytt på heltid blir det inte, gör Camilla Läckberg klart i ett inlägg. I alla fall inte för nu, men kanske i framtiden.

”Många frågor om ”flytten” vi packar för. Vi kommer fortfarande ha kvar lägenheten i stan. På somrarna blir det heltid Tyresö, men vi tror vi kommer vara här mycket övriga året. Och fram tills Polly börjar skolan, ska vi känna efter om vi kanske t om vill göra det här till vår mer permanenta punkt”, förklarar hon.

På hashtagen #VillaLumos finns det flera bilder på huset, från folk som jobbat med att renovera det.