Hör Suzanne Reuter och Björn Kjellman om sina nya roller i Icas reklamfilmer
1:19

Efter reklamen: Hör Suzanne Reuter och Björn Kjellman om sina nya roller i Icas reklamfilmer

(1:19)

Slå på ljud

Björn Kjellman, 56, har genom filmer som Adam och Eva, Livet är en schlager och Klassfesten blivit en av Sveriges mest folkkära skådespelare, och med rollen som Ica-Stig i Ica-reklamerna har han blivit ett ansikte vi ser överallt. Nu är Björn också aktuell i Alla mot alla med Filip och Fredrik, där han tävlar tillsammans med Hanna Dorsin.

Här är skådespelarna i Heder säsong två – hela rollistan

Björn Kjellman med alla barnen på Harry Potter-premiär 2009.

Cecilia Liljeton/TT

Kjellman är sedan 1994 gift med textilformgivaren Kajsa Aronsson, och paret har tre barn tillsammans, som nu alla har hunnit bli vuxna.

Idag är Estrid 25 år, Elof 22 år och minstingen Mirjam 19 år, men genom åren har trion följt med pappa på röda mattan för olika biopremiärer och galatillställningar.

Familjen på filmpremiär 2009.

Fredrik Hessman/TT

Dottern gick i Björn Kjellmans fotspår

Mirjam har gått i sin pappas fotspår, och spelade 2013 huvudrollen i SVT:s julkalender Familjen Hedenhös. De äldre barnen har synts allt mer sällan i rampljuset tillsammans med sin pappa, allt eftersom att de har blivit äldre – men på Instagram visar Björn Kjellman upp dem emellanåt. När han åkte till London med dem före pandemin delade han glatt med sig av bilder på barnen.

Per Morberg erbjöds rollen som Ica-Stig – därför gick den till Loa Falkman

”London med dom här…. 2 av världens 3 bästa barn. Ja barn och barn förresten…. rätt barnsliga iofs… som farsan”, skrev Björn Kjellman till bilderna.

Så här ser Björn Kjellmans barn ut som vuxna

Björn Kjellman med sin äldsta dotter, Estrid, på premiär 2019.

Karin Törnblom/TT

Björn och sonen Elof på Guldbaggegalen 2017.

Karin Törnblom/TT
Mest läst