Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Blake Lively avslöjar detaljer om livet som trebarnsmamma

04 feb, 2020 
AvEmma Castman
I oktober förra året kom nyheten om att Blake Lively och Ryan Reynolds blivit föräldrar till sitt tredje barn. Sedan dess har det varit relativt tyst kring parets familjelycka – fram till nu. När Blake gästar Tonight Show bjuder hon nämligen på nya detaljer om livet som mamma.
Annons

I maj i år blev det officiellt att Blake Lively och Ryan Reynolds väntade sitt tredje barn. Det var när skådespelarparet dök upp på premiären av filmen Pokémon: Detective Pikachu i New York som de avslöjade sin gravidlycka på röda mattan. Men när barnet väntades komma ville de inte berätta.

Under hösten började fler medier rapportera om att bebisen kommit till världen och att förlossningen ska ha ägt rum redan två månader tidigare. Paret fortsatte dock att vara hemlighetsfulla kring sin familjelycka, och valde att varken avslöja kön eller visa upp någon bild på barnet – fram till i oktober förra året.

Då publicerade nämligen Ryan Reynolds ett inlägg på Twitter – innehållande en bild på sig själv och Blake Lively tillsammans med deras lilla bebis. I texten till inlägget avslöjade han också att paret fått en dotter.

”Det är lite tufft hemma hos oss just nu”

I flera intervjuer har både Blake Lively och Ryan Reynolds varit noga med att poängtera att de lägger stor vikt vid familjelivet, och att de vill att deras barn ska få växa upp i en så stilla miljö som möjligt.

Annons

När Blake nyligen gästade Tonight Show bjöd hon dock programledaren Jimmy Fallon på ett par detaljer om livet som nybliven trebarnsmamma. Hon berättar bland annat att döttrarna James, 5, och Inez, 3, ser lite annorlunda på att det kommit in en ny medlem i familjen. James älskar det, och Inez är mer tveksam.

– Jag har så många barn nu, skrattar hon och fortsätter:

– Och ja, det är lite tufft hemma hos oss just nu. Jag har ju två äldre döttrar, och min äldsta är väldigt intresserad av sin nya syster medan min mellersta är mindre intresserad. Men trots det tror jag att vi behåller nytillskottet, skämtar Blake i intervjun.

Blake berättar vidare att Inez, familjens mellersta dotter, ibland låtsas leka med sin lillasyster, men att hon för det mesta håller sig borta. Det var först när Blake förklarade att Inez har i uppgift att lära sin lillasyster allt hon kan som vändningen kom.

­– Jag sa ‘Vet du, du kommer att få lära din lillasyster allt du kan. Du kan berätta om olika städer, om himmeln, om blommor, om jultomten och om Musse Pigg. Vad du vill’, och då svarade hon ‘Aha, jag gillade inte min lillasyster innan, men nu gör jag det’.

Foto: TT

Läs mer: 

Annons