Blake Lively inledde sin skådespelarkarriär redan som elvaåring då hon medverkade i filmen Sandman som regisserades av hennes pappa, Ernie Lively. Sju år senare syntes hon i filmen Systrar i jeans – och 2007 kom det stora genombrottet, då Blake intog rollen som Serena Van Der Woodsen i den hyllade serien Gossip girl.

Sedan dess har Blake synts i flera långfilmer, däribland The Age of Adaline, All I See Is You och The Shallows.

Just nu är hon dessutom aktuell med The Rythm Section där hon och Jude Law spelar huvudrollerna. Filmen har premiär senare i år, men redan nu har Blake publicerat en bild från inspelningen – och skapat stora reaktioner.

”Är det verkligen du”

På Instagram, där Blake har drygt 26 miljoner följare, har hon lagt ut en bild på sig själv – där hon är mer eller mindre oigenkännlig. Skådespelarens långa och fylliga blonda hårsvall är nämligen utbytt mot en mer spretig pottfrisyr i råttfärg.

Till bilden har Blake skrivit ”Facetune gick sönder”, och hon syftar då till bildredieringsappen Facetune som används för att kraftigt retuschera selfies. I inlägget har hon även taggat The Rythm Section – vilket gör att man förstår att den plötsliga förvandlingen inte är permanent utan beror på filmen som hon är aktuell med.

I skrivande stund har närmare en miljon användare gillat bilden, och kommentarsfältet är fyllt av engagemang från både fans och kollegor:

”Har hon klippt av sig håret?”, undrar en följare, medan en annan skriver:

”Är det verkligen du på högra bilden?”.

En annan användare skojar till det, och menar att den nya bilden på Blake är tagen efter att hon fått sitt andra barn:

”Före och efter du fick barn, eller?”.

Även Blakes syster, skådespelaren Robyn Lively, har kommenterat bilden och skriver:

”Syster! Oigenkännlig! Jag älskar det här så mycket! Kan knappt vänta!”.

Superstjärnan Mariah Carey har också reagerat på fotot, och summerat sin förvåning med en gapande emoji. Hennes kommentar har i sin tur gillats av drygt 800 användare.

Foto: TT

Läs mer: 

Här är första bilden på Blake Lively och Ryan Reynolds bebis

Blake Lively bar Versaceklänning på Met-galan

Blake Lively gratulerade maken på födelsedagen – med en bildkupp

Mest läst