Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Blev kända för sina utseenden som barn – så ser de ut nu

22 nov, 2021 
AvAino Oxblod
FotografInstagram.
De har kallats ”världens vackraste barn”, och bilderna på dem har spridits världen över.
Men nu har barnen vuxit upp – så här ser de ut och lever nu!
Annons
Kaia Gerber - 5 saker du inte visste om modellenBrand logo
Kaia Gerber - 5 saker du inte visste om modellen

Med jämna mellanrum dyker det upp barn som fascinerar sin omvärld med sin uppenbara skönhet – bilderna sprids i medier och de blir omtalade som ”världens vackraste barn”, ”världens vackraste pojke” eller ”världens vackraste flicka”. Deras vackra utseenden har också gjort att de fått jobb som modeller eller skådespelare från ung ålder.

Men hur blir det för barnen när de växer upp? Så här har det gått för några av barnen som blivit kända för sitt utseende – och så ser de ut!

Lucky Blue Smith – 23 år

Lucky Blue Smith blev upptäckt av modellagenter bara 10 år gammal, och började sin modellkarriär redan vid 12 års ålder med jobb för Hedi Slimane i Vogue Homme Japan. När han var 17 år hade han redan en rad magasinomslag bakom sig, och han har under sin modellkarriär gått modevisningar för alla de stora märkena, samt gjort kampanjer för H&M, Calvin Klein, Tom Ford och Tommy Hilfiger.

Annons

Malina Weissman – 18 år

Malina Weissman har som barnskådespelare spelat i en rad uppmärksammade projekt, som Netflix-serien A series of unfortunate events och filmen Teenage mutant ninja turtles. Nu har hon en lovande karriär framför sig!

Audreyana Michelle – 22 år

Audreyana Michelle väckte tidigt uppmärksamhet när hon modellade som barn, och har i vuxen ålder kunnat fortsätta som fotomodell. De senaste åren har hon blivit ett sociala medier-fenomen på grund av sin skönhet, och har över 650 000 följare på Instagram.

Mackenzie Foy – 20 år

Mackenzie Foy slog igenom när hon spelade dotter till Edward Cullen och Bella Swan i Twilight: Breaking Dawn part 2. Hon har efter det också haft roller i filmer som Interstellar. Nu 20 år gammal är Foy även fotomodell.

Thylane Blondeau – 20 år

Franska Thylane kanske är det mest kända av de omskrivna barnen. Dotter till fotbollsspelaren Patrick Blondeau och modedesignern Véronika Loubry började hon modella redan som fyraåring. 10 år gammal var hon med i Vogue och blev ett världsfenomen. Idag jobbar hon som modell.

The Storytellers – Lyssna med MarkizBrand logo
The Storytellers – Lyssna med Markiz
Annons