Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Blossom Taintons söner har vuxit upp – så ser de ut

27 jun, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Blossom Tainton har tre vuxna söner, och artisten har till och med blivit farmor.
Så här ser hennes tre söner Kevin, Robin och Elliot ut nu.
Annons
Julvärdarna i SVT de senaste 20 årenBrand logo
Julvärdarna i SVT de senaste 20 åren

Blossom Tainton, 60, har varit känd under större delen av sitt liv. Som dotter till välkända koreografen Graham Tainton växte hon upp i underhållningsbranschen, och jobbade på 80-talet med hyllade tv-serien Ebba och Didrik. 1990 var Blossom också programledare för Listan.

Mest känd är hon nog dock som en tredjedel av musikgruppen Afro-Dite, där hon tillsammans med Kayo och Gladys del Pilar vann Melodifestivalen 2002 med låten Never let it go. Gruppen var sedan med i Melodifestivalen igen året därpå, samt 2012.

Efter framgångarna med Afro-Dite blev Blossom Tainton allt folkligare. 2005 var hon julvärd i SVT, ett av de mest prestigefulla uppdragen i svensk tv, och sedan dess profilerar sig Tainton som en hälso- och träningsprofil som haft både magasin och tv-program.

Annons

Har tre barn från två relationer

2002 var ett riktigt pangår för Blossom Tainton, då hon inte bara vann Melodifestivalen men också gifte sig med kärleken Hans Lindquist, som hon fortfarande är tillsammans med.

Blossom Tainton med sina tvillingsöner Kevin och Robin 1987.

Blossom är mamma till tre barn – tvillingarna Kevin och Robin, från en tidigare relation, föddes 1984 och är i dag 38 år gamla. Med Hans Lindquist har Afro-Dite-artisten sonen Elliot, född 1994.

Blossom Tainton med yngsta sonen Elliot 2005.

Sedan barnsben har sönerna följt med sin mamma på röda mattan emellanåt, och även nu i vuxen ålder poserar familjen ibland tillsammans. I dag är sonen Kevin gift med Loreens lillasyster, tillika Sveriges mästerkock-profilen Markiz Talhaoui Tainton. Paret har också barn tillsammans, vilket gör Blossom Tainton till en stolt farmor.

Blossom Tainton med alla sina tre söner samt barnbarnet Nala.
Annons