Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Brad Pitts nya flickvän Nicole Poturalski är redan gift

02 sep, 2020 
AvStina Dahlgren
Brad Pitts nya flickvän uppges vara modellen Nicole Poturalski. Enligt uppgifter är hon samtidigt gift med en annan man. Här är allt vi vet om den öppna relationen för tre.
Annons
Paren som visar att det finns äkta kärlek i HollywoodBrand logo
Paren som visar att det finns äkta kärlek i Hollywood

Ni som har väntat på en återförening mellan Brad Pitt och Jennifer Aniston verkar tyvärr få ge upp tanken. Uppgifter säger nämligen att Hollywoodhunken har träffat en ny flickvän.

Hon är Brad Pitts nya flickvän

Föremålet för hans nya kärlek ska vara 27-åriga tyska modellen Nicole Poturalski, skriver Page Six.

– De träffar varandra, de njuter av en semester tillsammans, säger en källa till sajten.

Paret har synts tillsammans vid flera tillfällen, senast på en flygplats i Paris förra veckan. Därifrån åkte de tillsammans till skådespelarens slott i södra Frankrike.

Nicole Poturalski och brad pitt är på väg att kliva på ett flygplan
Här syns Nicole Poturalski och Brad Pitt kliva på flygplanet tillsammans. Brad Pitt i grön jacka och Nicole Poturalski strax bakom.

Nicole Poturalski är gift med Roland Mary

Det ser dock ut som att Brad Pitt får dela med sig av Nicole Poturalski. Hon är nämligen gift med restaurangägaren Roland Mary, 68. De äkta makarna har även en sjuårig son tillsammans enligt uppgifter till Daily Mail.

Annons

– Roland är en filosofisk kille. Han har varit gift flera gånger och har fem barn. Han är inte intresserad av negativitet eller svartsjuka. De är fortfarande gifta med man kan beskriva deras relation som ett ”öppet äktenskap”, säger en person i parets närhet till Daily Mail.

Så träffades Brad Pitt och Nicole Poturalski

Och det var just på Roland Marys restaurang Borchardt i Berlin som Brad Pitt och Nicole Poturalski träffades första gången.

– Brad Pitt har besökt Borchardt i flera år. Han känner Roland och Nicole var på restaurangen när han kom dit för att fira premiären av sin nya film. Brad blev presenterad för Rolands fru Nicole och hon gav honom sitt nummer. Nicole reser mycket på grund av sitt jobb som modell och hon tog kontakt med Brad när hon var i LA och jobbade, säger en källa till Daily Mail.

Angelina Jolie look-a-like

Många anser att Nicole Poturalski är en kopia av Brad Pitts exfru Angelina Jolie. Här kan ni spana in hennes Instagram och själva avgöra.

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Annons