Britney Spears berättar varför hon lade upp en bild på ett rött kylskåp.

TT
Allt du behöver veta om #Freebritney
1:32

Efter reklamen: Allt du behöver veta om #Freebritney

(1:32)

Slå på ljud

Britney Spears välmående har varit föremål för spekulationer de senaste åren. Och inte blev det mindre snack när dokumentären Framing Britney Spears släpptes i början av året.

Den berättar om superstjärnans uppgång och fall, och hur hennes liv är nu när pappa Jamie Spears agerar förmyndare åt den omyndigförklarade dottern. Det har skapat en stor rörelse som vill frisläppa Britney Spears och ge henne tillbaka kontrollen över livet.

Britney Spears ansöker om ny förmyndare efter pappa Jamie

Ett bra tag efter dokumentären kommenterade hon för första gången filmen.

”Jag såg inte hela dokumentären men från det jag såg av den så skämdes jag över hur jag porträtteras… Jag grät i två veckor och jag gråter fortfarande ibland!”, skriver popstjärnan på Instagram.

Det betyder det röda kylskåpet

Vad som också spekulerats kring är hennes många inlägg på Instagram där fans menar att hon genom bilder och texter försöker kommunicera med dem. Ett sådant tecken sägs vara färgen röd. Förra månaden lade hon nämligen upp en rad inlägg på föremål med den färgen, bland annat ett kylskåp.

I en ny video svarar hon på tre frågor som hon fått från sina fans, och en av dem handlar om dessa inlägg.

– Vad betyder det röda kylskåpet på min Instagram? Ärligt talat tyckte jag bara att det var coolt. Jag tyckte att det var vintage. Det var rött och det var bara väldigt coolt, säger hon utan att berätta mer om de andra röda föremålen.

Dokumentären Framing Britney Spears får politiker att agera

Britney Spears: ”Jag mår absolut bra”

Hon berättar också om sitt mående, men först svarar hon på den allra mest brännande frågan.

– Den första frågan som ni ställer är om jag blir yr när jag är i mitt vardagsrum och snurrar så mycket. Ja, jag blir extremt yr. Men jag är en dansare och så länge som jag har en punkt att fokusera på med mitt huvud, och så länge jag hittar den när jag vänder mig om är det i slutändan inte så farligt, säger hon.

Slutligen avslöjar Britney Spears också hur hon mår nu för tiden.

– Ja, jag mår absolut bra. Jag är extremt lycklig. Jag har ett vackert hem, vackra barn. Jag tar en liten paus nu eftersom jag har så trevligt.

Britney Spears: Därför har jag knappt visat upp mina söner