1:02

Efter reklamen: Britney Spears och Sam Asghari – så träffades paret

(1:02)

Britney Spears, 39, har hårdbevakats av media sedan hon var 15 år gammal, och det senaste året har hon varit mer omskriven än någonsin, i sin kamp att få bort sin pappa Jamie Spears som förmyndare, något han har varit sedan 2008. Den senaste tiden har saker äntligen börjat ordna upp sig för artisten – pappan är inte längre hennes förmyndare, och Britney är numera förlovad med pojkvännen Sam Asghari.

Men medan mamma har hårdbevakats, så har hennes söner Sean Preston, 16, och Jayden James, 15, hållits undan från rampljuset. Sönerna har fått växa upp med sin pappa, tillika Britneys exman, Kevin Federline, och bara fått träffa sin mamma emellanåt.

Kevin Federline visar Britneys söner

Nu visar Kevin Federline upp sina söner på en rad sällsynta bilder på Instagram, när de står tillsammans med Federlines nära vän Eddie Morales, som är VD på Movision Entertainment. Till bilden skriver Morales att familj är det som gör livet värt att leva när man går igenom sorg, och kallar Spears-barnen för sina brorsöner.

”Träffade mina brorsöner när de var så små att de fick plats i min hand, titta på livet nu, hur vackert Guds arbete är”, skriver Morales.

På bilden står de tre och skrattar tillsammans framför ingången till ett lyxigt hus.

Britney Spears har tidigare uttryckt sorg över hur sällan hon träffar sina barn, och skrev nyligen om hur hon missade sönernas födelsedagar, som är med två dagars mellanrum.

Britney Spears vågade nya hårfärg – visar upp förvandlingen

”Mina pojkars födelsedagar var förra veckan och tyvärr växer de upp och vill göra sin egen grej... Jag måste fråga om jag får visa upp de för de är extremt självständiga små män. Det gör mig knäpp att de är så långa och herregud de växer fortfarande. De gick på en dans förra veckan och jag grät i två dagar”, skrev Britney Spears på Instagram.

Mer läsning

Femina