Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Camilla Läckbergs äldsta barn har vuxit upp – så ser de ut

15 dec, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Camilla Läckberg har fyra barn från tre olika relationer, i åldrarna fem till 19.
Författarens äldsta barn har hunnit växa upp och bli stora, och i somras tog äldsta sonen studenten.
Så här ser deckardrottningens äldsta barn Wille och Meja ut!
Annons
Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssagaBrand logo
Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssaga

Camilla Läckberg har inte bara en framgångsrik karriär som deckarförfattare, där hon säljer miljontals böcker världen över – även i privatlivet har hon hunnit med mycket. Författaren har fyra barn med tre olika män.

Med sin nuvarande make, MMA-stjärnan Simon Sköld, har Camilla Läckberg yngsta dottern Polly, som föddes 2016. Från sitt förra äktenskap, med kändispolisen Martin Melin, har författaren sonen Charlie, som nu har hunnit fylla 12 år.

Men redan innan Camilla Läckberg blev en bästsäljande författare och en av landets mest kända personer hade hon två barn. Sonen Wille, 19, och dottern Meja, 17, fick Läckberg tillsammans med exet Micke Eriksson som hon bröt upp från 2006.

Annons
Camilla Läckberg med barnen Wille och Meja på Årets Mama-galan 2006.

Så ser Läckbergs äldsta barn ut

Meja och Wille har hängt med sin mamma på sociala evenemang och röda mattor sedan de var små, men ju äldre de har blivit, desto mer sällan har de synts på premiärer. När Camillas tv-serie Lyckoviken, där författaren både kommit på idén och skrivit manus, hade premiär så var barnen med på premiären.

Camilla Läckberg med barnen Wille och Meja i Dubai 2013.

När Wille fyllde 18 år hyllade Camilla sin äldsta sin på Instagram med ett fint inlägg, där hon lyfte hans fina egenskaper.

Annons

”Han är omtänksam, snäll, rolig, smart, allmänbildad. Älskar att läsa, och en mästare på att få på lillasyster prinsessklänningar och tiaror med rätta knycken. Han är ansvarsfull, artig, omtyckt av alla och har ett hjärta som är stort och generöst”, skrev hon då.

Camilla Läckberg med barnen Meja, Charlie och Wille. samt maken Simon Sköld, oktober 2020.
Annons