Lite mer än tre och ett halvt år har gått sedan författaren Camilla Läckberg, 45, och maken Simon Sköld, 32, fick sitt första gemensamma barn. Till världen kom dottern Polly – en lillasyster till Camillas tidigare barn Meja, Charlie och Wille.

Redan från födseln har Polly synts flitigt i föräldrarnas sociala medier, något som Camilla och Simon tog beslut om redan tidigt. För Hänt berättade Camilla i början av 2017 att hon inte såg något problem i att dela bilder på dottern.

– Vi har en väldigt flexibel policy vad gäller det. Nu när hon är bebis ser jag inga problem med att visa bilder på henne på Instagram. Skulle man vilja hitta oss så gör man det ändå, så jag ser inga risker med det hela, berättade hon då.

Sedan dess har dottern varit återkommande i parets sociala medier – och i och med det har Camilla och Simons följare kunnat följa Pollys utveckling från bebis till den 3,5-åring hon är i dag.

Camilla om likheten med dottern

I ett nytt inlägg på Instagram har Camilla Läckberg delat ett collage med en bild på sig själv som liten och en bild på Polly. Till bilden skriver Camilla att hon lagt märke till något i dotterns utseende, som hon inte sett förut.

”Har alltid tyckt att Polly är en kopia av Simon. Och färgerna är hans. Men nog tycker jag det finns drag av mig också nu när jag jämför med bild (den till vänster) från när jag var liten?”, skriver hon i inlägget.

I kommentarsfältet möts Camilla Läckberg av delade åsikter från följarna. En del menar att de fortfarande tycker att Polly är mest lik Simon, men en del förstår Camillas poäng.

”Jag reagerade på hur väldigt lik dig Polly är på just den bilden”, skriver en.

”Hon är väldigt lik dig som du ser ut nu när du är vuxen!”, skriver en annan.

”Tycker man ser mycket av dig i Polly nu. Simon när hon var yngre men nu är hon en kopia av dig”, skriver en tredje.

Text: Agnethe Alm, Foto: TT

Läs mer: 

Kritik mot Camilla Läckbergs satsning på kvinnovård

Lyckoviken — allt om Camilla Läckbergs nya såpopera

Läckberg om vikthetsen: ”Jag slutar tycka om mig själv”