Carina Berg
5 kändisar som startade sina karriärer i dokusåpor
1:19

Efter reklamen: 5 kändisar som startade sina karriärer i dokusåpor

(1:19)

Slå på ljud

Året var 2008 och det var dags för det hyllade Melodifestivalen igen. Allteftersom programmet fortskred så dök helt plötsligt en 21-årig Björn Gustafsson upp i tv-rutan och riktade några vackra till en i publiken – nämligen tv:profilen Carina Berg.

Skådespelaren skojade från scenen att han hade varit kär i Berg sedan han var 17 år men inte vågat säga något. Han ber också Carina Berg att göra slut med sin dåvarande make Kristian Luuk och bli ihop med honom istället.

Carina Berg, Kristian Luuk, Björn Gustafsson.

Björn Gustafsson med Kristian Luuk och Carina Berg.

Carina Berg om kärleksserenaden

Efter den hyllade kärleksserenaden berättade Carina Berg att hon blev tagen på sängen av den offentliga kärleksförklaringen, men att känslorna inte var besvarade.

– Nej, jag har mitt på det torra. Men Björn är fantastisk, sa hon då till Aftonbladet.

Björn gjorde fullständig succé med sin kärleksförklaring och när skådespelaren ser tillbaka på hans uppträdande så gör han det med glädje.

– Det känns bara fantastiskt. Jag kan också tänka på att jag bara var 21 år då och det är nästan svårt att ta in, berättade han 2020 för Aftonbladet.

Carina Bergs nya ord om skilsmässan från Kristian Luuk

”Han är väldigt fin”

Nu berättar Carina Berg i podcasten Gynning och Berg – Hittar sig själva om vad hon tyckte om kärlekshyllningen – 14 år senare.

– Det var sjukt kul! Och jätteglatt! Det var roligt och jag blev väldigt häpen. Jag hade fattat att det var någonting i görningen eftersom de ljussatte min plats.

Gynning svarar och tycker att Björn var gullig under uppträdandet.

– Så gulliiiiig, tjuter Carina Berg.

– Jag har alltid gillar honom väldigt mycket, fortsätter Gynning och Berg instämmer:

– Ja han är väldigt fin.

Mest läst