Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Carina Berg visar upp nya huset i Danderyd

23 jan, 2023 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Carina Berg
Carina och Erik Berg har flyttat.
På Instagram visar hon nu upp hur det går i det nya hemmet.
Annons
Visste du det här om Carina Berg?Brand logo
Visste du det här om Carina Berg?

I höstas berättade Carina Berg att hon och maken Erik Berg lagt vantarna på ett nytt hus. Det var när maken gjorde ett gästspel i podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva, som husköpet kom fram.

– Jag var precis på en besiktning och det gick jättebra förresten kan jag berätta, säger han i avsnittet, och hustrun undrar om ”huset mår bra?”

– Det mår jättebra bra, det är bara lite småpill. Jag brukar ha bra känsla i husköp, svarar han.

– Du köper hus som folk köper cigg, eller mat... Man inser att man är den enda personen i världen som tycker att det här huset är värt så mycket pengar, svarar hon och berättar att hon är lite orolig för vad ”bara lite småpill” innebär, säger Carina och fortsätter:

Annons

– Erik är ljus i sinnet när det gäller sådant här. När han säger småpill då blir jag direkt rädd att han ska säga ”det är bara taket som ska läggas om”.

Erik och Carina Berg gifte sig 2018.
Erik och Carina Berg gifte sig 2018.
Erik och Carina Berg gifte sig 2018.
Erik och Carina Berg gifte sig 2018.

Stora renoveringen av huset

Tidigare bodde paret i en fin lägenhet i Vasastan i Stockholm, och i slutet av oktober berättade hon om känslorna kring flytten.

Annons

“Kommer sakna vår fina matsal/tvätt-torkningsplats. Men längtar också till nya huset och all yta”, skriver hon i ett inlägg på Instagram och berättar vidare om det ”småpill” de nu står inför:

“Och vi kommer nästan inte behöva renovera ngt . Bara köket. Och badrummet. Och tvättstugan. Och måla om lite. Och några nya golv. Och tak. Och ytterdörrar. Men annars inte så mycket”.

“Ett rum är nu helt klart”

På Instagram visar nu Carina Berg upp vardagsrummet som är färdigmöblerat – och en viktig detalj har åtgärdats.

“Ett rum är nu helt klart. Komplett med installerad röksugsmanick i öppna spisen. Så vi slipper dimman och grilldoften som hängde kvar i en vecka efter första brasan”, skriver hon till ett klipp där rummet visas upp.

Parets nya hem ligger i Danderyd i Stockholm, och när poddkollegan Carolina Gynning tidigare fick besöka huset var hon minst sagt häpen över hur det såg ut.

– Jag är chockad Berg, det är ett sådant kaos här. Jag är dålig på att ljuga, jag känner att jag kommer in här och känner med dig. Jag känner ”fy fan”, säger hon i ett avsnitt av Gynning & Berg – hittar sig själva.

Annons

Men nu verkar det alltså som att fått ordning på åtminstone ett rum.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons