Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Carina Bergs hyllning till ex-maken Kristian Luuk – 5 år efter skilsmässan

08 jun, 2021 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Carina Bergs hyllning till ex-maken Kristian Luuk – 5 år efter skilsmässan
Carina Berg och Kristian Luuk skilde sig 2016. Fem år senare har makarna en väldigt god relation till varandra. ”Jag är så himla glad över att jag har världens bästa ex-man”, säger Carina i sin podcast.
Annons
Carina Berg om IVF-försöken och kampen för att få barnBrand logo
Carina Berg om IVF-försöken och kampen för att få barn

Carina Berg blev trebarnsmamma så sent som i mars i år, när dottern Juno kom till världen. Juno är hennes och maken Erik Bergs andra gemensamma barn, sedan innan har de tvååriga Otto. Carina är även mamma till Holger, 11, som hon har tillsammans med ex-maken Kristian Luuk.

Kristian Luuks önskan med Carinas son Otto

Carina Berg och Kristian Luuk var gifta mellan åren 2008-2016, och idag är relationen mellan ex-makarna god. I det senaste avsnittet av sin podcast som Carina Berg driver ihop med vännen Carolina Gynning, berättar Carina om något Kristian sagt och gjort, som hon uppskattat väldigt mycket.

När Carina på Mors dag var på dejt med maken Erik (och lilla Juno sovandes), ställde Kristian Luuk upp på att passa Otto – något som han själv bett om att få göra.

Annons

– Det var så mysigt, Kristian har frågat flera gånger om inte han fick låna Otto en stund när Holger var hemma hos honom. Alltså, mitt stora barn och mitt mellanbarn. Kristian tyckte att det skulle få vara så roligt att hänga lite med Otto ihop med Holger, hemma hos honom. Sjukt gulligt, säger Carina Berg, och tillägger:

– Och då inträffade det här på Mors dag. Då passade vi på att gå på dejt.

Carina Berg om Kristian Luuk: ”Världens bästa”

Och nog gick hänget med Kristian, Holger och Otto kanon. Carina uttrycker i podden sin glädje över att ha ”världens bästa ex-man”.

– Passningen gick strålande. Jag är ju så himla glad över att jag har världens bästa ex-man, det måste man ju ändå få lov att säga, säger Carina Berg.

– Han är så himla gullig som ställer upp på det, och vill det själv, säger Carolina Gynning då.

Annons