Carolina Gynning
5 saker du kanske inte visste om Carolina Gynning
1:25

Efter reklamen: 5 saker du kanske inte visste om Carolina Gynning

(1:25)

Slå på ljud

Carolina Gynning, 43, har tidigare varit öppen om att hon har gjort olika skönhetsingrepp och skönhetsoperationer.

– Det är ju en del botox och skit som jag måste spruta in för att se ut så här, berättade hon i Youtube-programmet Intimt med Björken.

Nu visar hon upp den nya utseendeförändringen.

Om misslyckade skönhetsingreppen

I sin podcast Gynning och Berg – Hittar sig själva berättade Carolina att en vän i hennes närhet hade sagt att hennes händer såg ”gamla ut” vilket gjorde att Carolina fick komplex.

– Men det gör de ju faktiskt, jag solar ju en del, säger Carolina i podden.

Vännen som hade påpekat detaljen om Carolinas händer förslog att hon kunde göra något åt det genom att spruta in ett speciellt ämnen som skulle släta ut huden. Och Carolina tog saken i egna händer, men insåg snabbt sitt misstag.

– I det här ögonblicket, så vaknar fåfängan, för du får en allergisk reaktion av det här ämnet. Händerna svullnar upp till stora dockhänder. Bulliga på ovansidan och mjuka som en liten go bebis.

Vidare berättar Carolina att den allergiska reaktionen i händerna, illa nog, kom i samband med att hon skulle gå på en exklusiv gala och vara extra snyggt uppklädd med en dyr klänning.

– Jag kunde inte få ut händerna ur klänningen! Ni kan ju fatta designern som jobbat och kämpat med den här outfiten i sex månader – hur tråkigt det var för henne, avslutar hon.

6 snygga frisyrer för runt ansikte

Visar upp nya frisyren

Nu har Carolina gjort en ny utseendeförändring och denna gången med hennes hår. Hon har nämligen klippt lugg.

På Instagram visar hon upp sin nya frisyr och berättar att det är många som tror att hon kommer ångra att hon klipp lugg.

”Hej vill skriva en luggstatus här på insta! Många säger att den är fin men att jag kommer ångra mig. Jag har inte ångrat mig än så länge!!! Länge leve luggen”

I kommentarsfältet under inlägget är det många av Carolinas följare som skriver att hon inte kommer ångra sig och passar på att peppa och säga att luggen är snygg. Och vi kan inget annat än att hålla med!

Carolina Gynnings stilresa genom åren
2:11

Efter reklamen: Carolina Gynnings stilresa genom åren

(2:11)

Slå på ljud
Mest läst