carolina gynning

I våras träffade konstnären och tv-profilen Carolina Gynning, 41, kärleken i Viktor Philipson, 33. Relationen mellan dem blev snabbt seriös och på sociala medier delar paret ofta med sig av sin kärlek till varandra.

I det senaste avsnittet av Carolina Gynnings podcast Gynning & Berg – Hittar sig själva som hon driver tillsammans med Carina Berg, 42, delar konstnären dock med sig av en händelse som ledde till ett utbrott på pojkvännen Viktor.

– Jag måste säga att jag hade ett riktigt raseriutbrott på min kille faktiskt, säger Carolina Gynning till Carina Berg i vännernas podcast.

Carolina Gynning förklarar att utbrottet kom efter en händelse när Viktor Philipson en dag tidigare kommit hem efter en jakt – med en skjuten kungshjort i bilen.

– Han skulle flå den i min trädgård, berättar Carolina vilket får Carina Berg chockat att upprepa vad hon precis hört.

Carolina Gynning medger att det kan kännas märkligt, men uttrycker samtidigt en viss förståelse för pojkvännens påhitt.

– Det är som det är när man är tillsammans med en jägare.

Händelsen fick Gynning att reagera

Men förståelsen fanns inte där från början. Carolina berättar att hon till en början försökte få Viktor att stycka hjorten i slakteriet istället, vilket hör till vanligheten. Men Viktor hade en tanke om att det skulle vara nyttigt för Carolina att med egna ögon se hela processen. Detta eftersom han anser att det är viktigt att veta vad det är man äter. Carolina går tillslut med på Viktors idé och säger okej till att pojkvännen flår kungshjorten i hennes trädgård.

– Han släpar ut den i mitt villaområde upp på något jävla bord, jag menar, jag har ju koncentrationssvårigheter så att stå där när han ska flå en hel hjort, alltså du vet, jag tröttnade ju, berättar Carolina Gynning.

Men det är inte förrän dagen efter hjorten är flådd som Carolina Gynning får sitt stora utbrott på pojkvännen. Efter att Viktor är klar ligger det nämligen kvar kroppsdelar i trädgården.

– Då ligger det liksom ändå ett huvud och några ben kvar i trädgården. Och jag menar, man får säga vad man vill om det men jag tycker ändå det är äckligt att de ligger där bara, säger Carolina och får medhåll från Carina Berg.

– Jag tycker liksom att han skulle köra iväg direkt och liksom dumpa dem här någonstans, fortsätter Carolina.

”Då spårade jag ur”

Men riktigt så enkelt var det inte. Carolina Gynning berättar att hon inte är så insatt eftersom hon själv inte är jägare, men att hon nu förstått att det finns lag på var delarna av hjorten får slängas och inte.

– Det var tydligen inte bara att åka och slänga hursomhelst, berättar Carolina och fortsätter:

– Men då fick jag ett utbrott i alla fall.

Carolina berättar att pojkvännen Viktor Philipson lovat att han skulle slänga delarna från hjorten dagen därpå. Men dagen efter kom Viktor till Carolina med en undran – som inte var populär hos konstnären.

– Han kom och sa såhär ”älskling, kan jag bara få slippa ta det nu på morgonen? Kan jag ta det i eftermiddag?”, återberättar Carolina och säger att anledningen var att Viktor skulle iväg.

– Då spårade jag ur, förklarar Carolina och fortsätter återberätta hur hon skrek på pojkvännen:

– ”Nej! Nej, du får inte ta det ikväll du ska ta dem nu, jag får ångest av att de ligger här i trädgården”.

Carolinas utbrott på pojkvännen sfår Carina Bergs godkännande. Carina tycker att det är okej att känna så efter händelsen i trädgården.

– Du har ju ändå okejat att han ska flå en hjort i din trädgård, och stycka den där, säger Carina och fortsätter lite skämtsamt:

– Du gav okej till det och så, men då ett motkrav kan ju vara att han får ta med sig huvud, axlar, knä och tå, och liksom, kanske, direkt.

Carolina Gynning håller med Carina och erkänner att pojkvännen Viktor fick ta med sig alla kroppsdelar från hjorten i bilen, medan han åkte iväg på sitt ärende.

– Så det blev ju lite sunkigt för honom, säger Carolina och fortsätter:

– Och man kan ju säga att det doftar ju inte hallon i den där bilen efter det där.

FOTO: TT/Jimmy Wixtröm, TT/Karin Törnblom

Läs mer:

Carolina Gynning om tunga känslorna: Ångesten kommer aldrig försvinna

Carolina Gynning berättar om nya kärleken efter uppbrottet