Carolina Neurath om skilsmässan.
Barnmorskan larmar – porren har blivit ungas nya sexualundervisning
Slå på ljud

För tre år sedan gick SVT-profilen Carolina Neurath, 34, och gifte sig med Niclas Engsäll, 44, med vem hon har små döttrarna Judith och Esther. Men nu är kärlekshistorian mellan paret slut, i september skickade de in en skilsmässoansökan.

Carolina Neuraths kometkarriär

SVT-programledaren Carolina Neurath har en otroligt framgångsrik journalistkarriär bakom (och säkert framför) sig. Under sina år som grävande journalist har hon fått fin-fina priser, hon har tagit emot både Guldspaden och Stora Journalistpriset för sina scoop.

Men förutom att ha jobbat som reporter och redaktör på olika redaktioner runt om i landet är hon även programledare för Morgonstudion i SVT och författaren bakom fem böcker, varav en av de är supersuccén Fartblinda.

”Bra vänner nu, då och alltid”

Nu har programledaren publicerat en bild där hon poserar tillsammans med ex-maken Niclas Engsäll på Instagram där hon skriver:

”Bra vänner nu, då och alltid (med risk för att jinxa osv)”, och under bilden har Niclas kommenterat med ett litet hjärta.

Carolina och Niclas träffades via en gemensam vän och förlovade sig för sex år sedan. 2017 gifte de sig i en kyrka utanför Tomelilla för att sedan festa vidare i en gård på Österlen. För sex år sedan fick de deras första gemensamma dotter Judith, och i juli förra sommaren kunde de meddela att deras andra dotter Esther hade kommit med storken.

Öppnar upp om sorgliga situationen

Tvåbarnsmamman Carolina Neurath berättar att ex-paret i dagsläget har en bra relation och att de fortfarande ses.

”Vi har en bra och odramatisk relation, vi ses ofta och har fokus på att barnen ska må bra”, meddelade hon Expressen.

”Men det är såklart en sorglig situation”, förklarade hon även i ett meddelande till Aftonbladet.

Niclas Engsäll som jobbar som kreativ chef på en strategi- och varumärkesbyrå har också två barn från ett tidigare äktenskap.

Niclas Engsäll och Carolina Neurath på galapremiär i början av förra året.

Eero Hannukainen/TT

LÄS MER:

Gravida Penny Parnevik ryter ifrån efter hårda kritiken

Bilden på Greta Thunberg som liten – får följarna att reagera

Sexterapeuten svarar: 10 vanliga saker som par bråkar om

Mest läst