Casper Janebrink och Siw Malmkvist.

0:59

Efter reklamen: Maxida Märak – 5 saker du inte visste om artisten

(0:59)

I höst är det dags för en ny säsong av Så mycket bättre på TV4, och redan i sommar spelas den in på Hotell Grå Gåsen på Gotland.

Efter att ha avslöjat de första artisterna på onsdagsmorgonen – Peter Jöback och Maxida Märak – släpptes två namn till på eftermiddagen. Legendaren Siw Malmkvist och dansbandskungen Casper Janebrink kommer också vara med i programmet och tolka artisternas låtar.

– Det är spännande, det ska bli riktigt kul och träffa de andra artisterna, säger Janebrink i Efter fem på TV4, och får medhåll av Siw Malmkvist.

Men båda artisterna erkänner att de inte har full koll på alla sina kolleger i programmet, och kommer behöva plugga en del innan de åker till Gotland.

– Jag känner inte till de artisterna som ska vara med och framför allt inte deras musik. Men jag lär mig snabbt, texterna sitter som en smäck, säger Siw Malmkvist.

Peter Jöback och Maxida Märak klara för Så mycket bättre i TV4

Casper Janebrink känner inte till artisterna

Casper Janebrink säger att han bara kände till Siw Malmkvist och Peter Jöbacks musik sedan innan, och att Maxida Märak blir en ny bekantskap.

– Siw och Peter har jag träffat. Maxida blir spännande eftersom jag aldrig träffat henne i något musikalisk sammanhang. Men det är det som också är roligt med nya möten, tycker dansbandssångaren.

Siw Malmkvist hoppas att artisterna ska uppskatta hennes tolkningar.

– Jag kan inte förändra det så där väldigt mycket. Men nu gör jag det på mitt sätt.

Expressen rapporterar också att sångerskan Cherrie ska vara klar för programmet, men det är uppgifter som ännu inte har bekräftats av TV4.

Carola lämnar Let's dance av medicinska skäl – efter kampen