Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Charlotte Perrelli: Därför går mina söner på internatskola

01 feb, 2022 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Charlotte Perrelli: Därför går mina söner på internatskola
Charlotte Perrelli och maken Anders Jensens familj består av fem barn, men i villan på Djursholm saknas två av dem. Charlottes äldsta söner Angelo och Alessio bor på internat, berättar hon nu i en intervju med Amelia.
Annons
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idagBrand logo
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idag

,Charlotte Perrelli är mamma till fyra barn, och ett bonusbarn. Hennes familj består av maken Anders Jensen, sönerna Angelo, Alessio, Alvin och Adrian, och bonusdottern Izabella. De två äldsta bröderna i skaran, Angelo och Alessio, fick Charlotte under sitt äktenskap med Nicola Perrelli. Och Alvin och Adrian fick hon ihop med nuvarande maken Anders.

Tankarna kring att skaffa fler barn

Nyligen pratade Charlotte om sina tankar kring att utöka familjen med fler barn, något hon gärna hade velat – men samtidigt också anser är opassande.

”Det är så mysigt med dessa små barn som förgyller mitt liv. Hade graviditet fyra varit lättare och funkat snabbare hade jag gärna skaffat ett barn till”, skrev hon i ett blogginlägg nyligen.

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen
Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen.

När hon var gravid med sitt fjärde barn, Alvin, drabbades hon av Vasa Previa, en sällsynt komplikation hos gravida. I hennes fall innebar det att navelsträngen och flera blodkärl låg för den inre mynningen till livmodern, något som var livshotande både för henne själv och barnet.

Annons

”Men mynttecknet är att jag faktiskt börjar bli för gammal. Och då tänker jag inte på mig själv i första hand utan på barnet. Ska jag vara 60 när det barnet är 10 år. Det känns inte riktigt rätt”, skrev hon vidare i blogginlägget om sitt resonemang kring att skaffa ett barn till.

Charlotte om att äldsta sönerna går på internatskola

Med en familj bestående av fem barn kan man tro att det är fullt ös hemma hos Perrelli/Jensen ute på Djursholm, men det är det inte berättar Charlotte nu i en intervju med Amelia. Hennes äldsta söner Angelo och Alessio bor inte hemma, utan på internatskola.

Charlotte Perrelli med barnen Angelo och Alessio 2014.
Charlotte Perrelli med barnen Angelo och Alessio 2014.

– Det är deras val. Det är det roligaste de gjort i hela sitt liv. De är så nöjda och har planer för livet. Angelo tar körkort nu och håller på att starta eget företag, säger Charlotte i intervjun.

Annons

Hon konstaterar i samma veva att hennes barn också kommer att skaffa sina egna familjer i sinom tid.

– Jag kan bara hoppas att det tar några år. Jag tycker det är härligt att jag har två små barn hemma och får uppleva det en sväng till, annars hade jag känt mer vemod. I stället får jag beundra de stora på avstånd. Man kan inte hindra barnens resa för att man själv vill ha dem nära, säger hon till Amelia.

Charlotte Perrelli började sin karriär som sångerska i dansbanden Anders Engbergs och Wizex. Som soloartist blev det en vinst i Melodifestivalen och Eurovision Song Contest med låten "Tusen och en natt" 1999.

Efter det har sångerskan varit med i Melodifestivalen fyra gånger, med en ytterligare vinst 2008 med "Hero". Hon har även medverkat som programledare och gästartist.

Charlotte Perrelli

Ålder: 47.

Yrke: Artist.

Bor: Djursholm, Stockholm.

Familj: Maken Anders, sönerna Angelo, Alessio, Adrian, Alvin och Anders dotter Izabella.

Aktuell i ett avsnitt av "Secret Song" på TV4 och med vårkollektionen av egna klädmärket "La Vie" som släpps senare i vår. Bloggar på Damernas Värld.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons