Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Charlotte Perrellis relation till makens exfru Suzanne Sjögren

24 aug, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Tidigare TV4-profilen Suzanne Sjögren har dottern Izabella tillsammans med exmaken Anders Jensen, som nu är gift med Charlotte Perrelli.
Nu berättar hon om relationen till artisten, som är bonusmamma åt hennes barn.
– Många somrar turnerade hon med Diggiloo och då fick Izabella följa med och få hela den världen, berättar Suzanne Sjögren till Hänt.
Annons
5 saker om Charlotte Perrelli du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Charlotte Perrelli du kanske inte visste

I femton år syntes Suzanne Sjögren på TV4, där hon jobbade som sportjournalist och bland annat ledde kanalens damfotbollssatsning och arbetade med mästerskapen i herrfotboll. Många känner också igen henne från flitiga inhopp som nyhetsankare för TV4-sporten. Men efter ett och ett halvt decennium på kanalen valde Sjögren att lämna, och bevakar nu sport för Nent istället, som har Viaplay och TV3.

Suzanne Sjögren har tidigare varit gift med Anders Jensen, som hon har 13-åriga dottern Izabella med, och lever idag med fästmannen och elithopparen Pontus Westergren, som även han har barn sedan tidigare. Ander Jensen är idag gift med Charlotte Perrelli, som han har två söner med.

Att få ihop livet som bonusfamilj fungerar bra, menar Suzanne Sjögren.

Annons

– Izabella har ju extremt många bröder nu, därför att min sambo har en son sedan tidigare som är lika gammal som henne, och sedan har vi ju Ben som är sju år gammal. Sedan har hon ju Angelo, Alessio, Alvin och Adrian på pappas sida. Så hon är omgiven av bröder, men mycket kärlek, säger Suzanne Sjögren till Hänt.

Charlotte Perrellis relation till bonusdottern

Hon tycker om att dottern får ett typ av liv när hon är hos pappa och Charlotte, och ett lite annat när hon är hemma hos mamma.

– Jag vet att Charlotte och Izabella har en jättefin relation. Och jag älskar att när hon är hos oss så mockar hon skit, står i gummistövlar och rider. När hon är med pappa och Charlotte så är hon ute på turné. Många somrar turnerade hon med Diggiloo och då fick Izabella följa med och få hela den världen. Hon får det bästa av två världar, konstaterar tv-profilen till Hänt.

Hon avslutar:

– Men jag uppskattar verkligen det livet som de kan erbjuda henne.

Annons