Fem vanliga frågor och svar om covid-19
Slå på ljud

Folkkära artisten Charlotte Perrelli, 46, är just nu aktuell i nya säsongen av Stjärnorna på slottet som hade premiär på SVT i mellandagarna. Under jul och nyår har artisten tillbringat tid med familjen uppe i sitt och maken Anders Jensens lyxhus i Åre.

På Instagram har Perrelli fått en del kommentarer om sitt beslut att åka skidor under pandemin, när vården i området redan är hårt ansatt, och hon har också fått veta att det här lämnats sådana kommentarer på hennes blogg – även om hon inte har fått se dem. Kommentarerna plockas nämligen bort av en moderator, och når aldrig Perrelli själv.

”Fick höra av redaktionen att det är mycket Coronapoliser ute på nätet generellt just nu. Inte bara på min blogg och hos mig utan överallt. Tänkte bara upplyste er som älskar att komma med pekfingrar. JAG ser inte era kommentarer, de plockas bort INNAN de når mig av en moderator. Så ni som har ett behov av att vara elaka, dumma eller spydiga. Strunt i det. Det når ändå inte mig”, skriver artisten.

Charlotte Perrellis hyllning till stöttande fansen

Hon uppmanar i stället folk att lägga energi på annat än att komma med pekpinnar mot henne – samtidigt som hon tackar sina läsare för att de allt som oftast är glada och uppmuntrande mot henne.

”Tycker generellt att jag har de Bästa läsarna man kan ha!!! Ni är generös med kommentarer och otroligt peppande! DET vill jag tacka er för”, skriver Charlotte Perrelli i bloggen.

Läs mer:

Så såg kändisarna ut som unga

Charlotte Perrelli om kroppsförändringen - avslöjar sanningen om nya livet

Charlotte Perrellis stora lycka – efter långa kampen med sonen Alvin

Mest läst