Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Charlotte Perrellis varning mot coronakritikerna

04 jan, 2021 
AvAino Oxblod
FotografKarin Törnblom/TT
Charlotte Perrelli har tillbringat jul och nyår med familjen i sitt lyxhus i Åre – något som hon kritiserats för på sociala medier.
Men nu slår stjärnan tillbaka mot de hårda orden, och menar att hon inte ens ser dem.
”Tänkte bara upplyste er som älskar att komma med pekfingrar. JAG ser inte era kommentarer, de plockas bort INNAN de når mig av en moderator”, skriver Charlotte Perrelli i sin blogg.
Annons
Fem vanliga frågor och svar om covid-19Brand logo
Fem vanliga frågor och svar om covid-19

Folkkära artisten Charlotte Perrelli, 46, är just nu aktuell i nya säsongen av Stjärnorna på slottet som hade premiär på SVT i mellandagarna. Under jul och nyår har artisten tillbringat tid med familjen uppe i sitt och maken Anders Jensens lyxhus i Åre.

På Instagram har Perrelli fått en del kommentarer om sitt beslut att åka skidor under pandemin, när vården i området redan är hårt ansatt, och hon har också fått veta att det här lämnats sådana kommentarer på hennes blogg – även om hon inte har fått se dem. Kommentarerna plockas nämligen bort av en moderator, och når aldrig Perrelli själv.

”Fick höra av redaktionen att det är mycket Coronapoliser ute på nätet generellt just nu. Inte bara på min blogg och hos mig utan överallt. Tänkte bara upplyste er som älskar att komma med pekfingrar. JAG ser inte era kommentarer, de plockas bort INNAN de når mig av en moderator. Så ni som har ett behov av att vara elaka, dumma eller spydiga. Strunt i det. Det når ändå inte mig”, skriver artisten.

Annons

Charlotte Perrellis hyllning till stöttande fansen

Hon uppmanar i stället folk att lägga energi på annat än att komma med pekpinnar mot henne – samtidigt som hon tackar sina läsare för att de allt som oftast är glada och uppmuntrande mot henne.

”Tycker generellt att jag har de Bästa läsarna man kan ha!!! Ni är generös med kommentarer och otroligt peppande! DET vill jag tacka er för”, skriver Charlotte Perrelli i bloggen.

Läs mer:

Annons