Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Christina Schollins nya bild på okända Wahlgren-brodern Peter

10 apr, 2021 
Christina Schollin och Peter Wahlgren.
Familjen Wahlgren har många väldigt kända familjemedlemmar, men det finns också de som inte har dragits till rampljuset.
Christina Schollins och Hans Wahlgrens äldsta son Peter har alltid valt en annan bana än resten av familjen.
Nu visar Christina Schollin upp en ovanlig bild på den dolda sonen!
Annons
Har du koll på familjen Wahlgren-Ingrosso?Brand logo
Har du koll på familjen Wahlgren-Ingrosso?

Det är inte vanligt att vara en del i familjen Wahlgren och inte tycka om rampljuset. Av Christina Schollins och Hans Wahlgrens fyra barn är det tre av dem som har jobb inom underhållningsbranschen och är minst sagt offentliga personer. Flera av dottern Pernilla Wahlgrens barn, Bianca och Benjamin Ingrosso, är också några av landets mest kända personer.

Men även om Pernilla, Niclas och Linus alla har kreativa jobb, så valde Christina Schollins och Hans Wahlgrens äldsta son en helt annan bana i livet. Peter Wahlgren, 57, jobbade på bank i 27 år, innan han valde att sadla om och bli brandman. För åtta år sedan flyttade han till Stora Skevdi i Dalarna, efter att ha blivit kär i en yngre kvinna från Borlänge. När Peter var 51 år blev han pappa för första gången när paret fick sitt första barn, Hugo. 2016 gifte sig Wahlgren-brodern med sin kärlek.

Annons

Christina Schollin visar upp dolda sonen Peter

När Christina Schollin var med i Skavlan berättade hon om äldsta sonens liv i Dalarna.

– Han har blivit brandman. I 27 år jobbade han på bank, och så träffade han en 20 år yngre flicka som var från Borlänge. Han hade fått nog av banklivet. Han flyttade upp till Dalarna, köpte en stor herrgård och fick sitt första barn vid 51 års ålder.

På grund av att Peter Wahlgren är mer anonym och dessutom är den enda i familjen som inte bor kvar i Stockholmsområdet, så syns han sällan på sina familjemedlemmars Instagram. Men kring påsk var Christina Schollin glad över att kunna visa upp både Peter och Linus, när familjerna firade tillsammans.

”Så härligt att fira påsk med min äldste och yngste son! 2 barnbarn också. Älskar er”, skrev Christina Schollin till ett bildspel på Peter och Linus, och en film på en lax.

Annons