Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Christine Meltzers dotters nya karriär i rampljuset – så ser hon ut i dag

16 jul, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Christine Meltzers dotter Ida-Lova smälte allas hjärtan när hon 13 år gammal sjöng Kents Utan dina andetag på Svenska hjältar-galan 2017.
Nu har dottern hunnit fylla 17 år, och satsar på en musikkarriär – som hyllas av tv-stjärnorna.
Annons
TV: Kändisbarnen som är kopior av sina föräldrarBrand logo
TV: Kändisbarnen som är kopior av sina föräldrar

Christine Meltzer är en av landets folkkäraste profiler – med humorprogrammet Hey baberiba, program på Kanal 5 och roller i filmer som Jag älskar dig – en skilsmässokomedi och Sommaren med släkten, så är det få som inte har en relation till humorskådespelaren.

Nu går hennes dotter Ida-Lova, 17, i mammas fotspår – nästan i alla fall. Ida-Lova satsar också på en karriär i offentligheten, men som artist snarare än skådespelare.

Redan 2017 uppträdde den då 13-åriga dottern på Svenska hjältar-galan, där hon sjöng en version av Kents Utan dina andetag, för att hylla en person som hade ägnat sitt liv åt att hjälpa cancerdrabbade familjer. 2012 fick Christine Meltzer bröstcancer, och även om hon var frisk 2017 är det något som satt spår i familjen.

Annons

Covern släpptes som singel, och Ida-Lova släppte två låtar till efter det, en 2019 och en 2020. Nyligen släppte hon sin egna tredje singel, Vi äger hela världen.

Hyllas av David Hellenius

Med en känd mamma kommer kända familjevänner, och Ida-Lova stöttas av bland annat David Hellenius – som Christine Meltzer jobbade med i Hey Baberiba – i kommentarsfältet på Instagram. Programledaren skickar hyllande emojis med hjärtögon och peppande händer.

Ida-Lova är inte bara aspirerande artist – hon är också sin mamma upp i dagen. På Instagram visar hon upp de tydliga likheterna mellan sig och Christine Meltzer. Så här ser Christine Meltzers dotter Ida-Lova ut idag:

Christine Meltzer

Ålder: 47 år.

Född: 4 december 1974.

Bor: Segeltorp.

Yrke: Programledare, komiker och skådespelerska.

Familj: Maken Niclas och barnen Ida-Lova och Ville.

Christines första tv-jobb var som programledare för barnprogrammet Lattjo Lajban. Det stora genombrottet för allmänheten i sketchserien Hey Baberiba, tillsammans med Peter Magnusson och David Hellenius.

Hon har blivit utnämnd till Sveriges roligaste kvinna och varit programledare i Melodifestivalen 2010 tillsammans med artisten Måns Zelmerlöv. Dolph Lundgren medverkade också som programledare i finalen.

Se också: 7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idagBrand logo
Se också: 7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag
Annons