Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Ciara och Måns Zelmerlöw visar upp huset i London efter renoveringen

16 maj, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
måns-ciara-zelmerlöw-bilder-huset-london-
Wow, vilket lyft!
Nu visar Ciara Zelmerlöw upp London-husets nya fönsterdörrar som vetter mot den grönskande uteplatsen.
Annons
Måns och Ciara Zelmerlöw om missfallenBrand logo
Måns och Ciara Zelmerlöw om missfallen

Nu får vi chansen att titta in hemma hos Ciara, 35, och Måns Zelmerlöw, 35, i London. Sedan flera år tillbaka bor familjen om fyra, snart fem, i England. Men för att inte gå miste om något har familjen även ett mysigt sommarhus i Kattvik strax utanför Båstad.

Zelmerlöw om att flytta till England: ”Hade varit svårt”

I samband med inspelningen av TV4-programmet Masked Singer fick Måns Zelmerlöw pendla mellan London och Stockholm. I Expressen har Måns förklarat att han gärna har en fot kvar i hemlandet. Eftersom en totalflytt till England hade varit svårt.

Annons

– Jag trivs jättebra i England, men det är klart att jag kan sakna Sverige också. Jag är väldigt glad att jag får mycket Sverige också. Att flytta hundraprocentigt till England hade varit svårt, säger Måns Zelmerlöw till tidningen.

Gravida Ciara Zelmerlöw visar upp huset

Senaste tiden har huset i London fått sig ett litet ansiktslyft, där paret nu valt att öppna upp med fiffiga och maffiga fönsterdörrar mot uteplatsen. Något som Ciara Zelmerlöw nu visar upp på sin Instagramstory.

Husets fasad i nattljuset

Det nya ljusinsläppet gör Ciara lycklig

”Jag är kär”, gör Ciara klart

Vyn mot lekplatsen i trädgården

Snart blir det fem i familjen Zelmerlöw

I början på april berättade Ciara Zelmerlöw att hon är gravid med sitt och Måns Zelmerlöws andra gemensamma barn. Sedan tidigare har de fyraårige sonen Albert, och Ciara har även sonen Archie, 8, från en tidigare relation.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Foto: TT/Instagram

Annons