Claes Malmberg om relationen till sina fem barn
Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålder
2:18

Efter reklamen: Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålder

(2:18)

Slå på ljud

Claes Malmberg är pappa till fem, och barnen har han med fyra olika kvinnor. Han har gått igenom flera skilsmässor under åren, och det är ingenting han ångrar.

– Att jag har fem barn med fyra olika kvinnor. Det kan ju låta som att livet varit ett fiasko med alla skilsmässor, och de är ju sorgliga på sitt sätt, men det är också tur att jag bytte fruar för annars skulle jag inte ha de barn jag har. Dem är jag mest stolt över, sa han i en intervju med DN förra året.

Han fortsatte:

– Om du är känd eller framgångsrik, det glöms snart bort. Men din familj, den kommer förhoppningsvis ihåg dig när du inte finns längre. Ett tag i alla fall.

Claes Malmberg har fem barn med fyra olika kvinnor

Förra veckan bekräftade Claes Malmberg att ännu en kärleksrelation tagit slut. I sex år har han varit tillsammans med flickvännen Janaina. Planen var att de skulle flytta ihop, men pandemin satte stopp för det. Istället var de tvungna att leva som särbor i olika länder – då Janaina bodde i Brasilien och Claes i Sverige.

Claes Malmberg är singel igen – första orden om uppbrottet

Men den senaste skilsmässan skedde 2015, då från ex-frun Fatima Rainey, efter 20 år ihop. Tillsammans med henne fick Claes barnen Nelson och Perla, och relationen till sina två yngsta barn anser han stärktes efter att han separerade med deras mamma.

Sitt första barn fick han redan som 21-åring, när han blev pappa till Nils. Men att bli pappa i så ung ålder var inget som vid tillfället passade Claes och hans dåvarande livsstil, något han tidigare berättat i en intervju med Allas.

– Jag plankade in på tunnelbanan, sov på vännernas soffor och gick runt som en lodis i Stockholm. Jag var slarvig och alldeles för omogen för att få barn. Jag blev mest en besökare i Nisses liv, har Claes sagt till Allas.

Claes Malmberg med barnen Amanda och Nelson 2004.

Claes Malmberg med barnen Amanda och Nelson 2004.

Barnen gör hans liv perfekt

Claes är också pappa till Nicholas, som han fick ihop med Michelle Malmberg och Amanda, som han fick ihop med Caroline Brunell.

Idag är relationen till Nisse helt annorlunda än vad den var tidigare. I intervjun med Allas berättar han att relationen till alla barnen är god, och att det är de som gör hans liv helt perfekt.

13 kändisbarn som är lika stilsäkra som sina föräldrar
2:12

Efter reklamen: 13 kändisbarn som är lika stilsäkra som sina föräldrar

(2:12)

Slå på ljud
Mest läst