Courteney Cox sträckkollar Vänner.

Under hösten florerade det intensiva rykten om att vi skulle få se det gamla Vänner-gänget samlat igen, och för ett par veckor sedan stod det klart att ryktena var sanna. Jennifer Aniston, som bekant spelade Rachel i den kända serien, avslöjade nyheten genom att publicera en bild på hela gänget samlat, följt av texten:

”Det händer…”.

Till inlägget taggade hon även in sina skådespelarkollegor, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry och David Schwimmer – samt den nya streamingtjänsten HBO Max.

Planen var att specialavsnittet skulle släppas i samband med att HBO Max lanseras i maj i år, men på grund av coronapandemin har inspelningarna skjutits upp tills vidare.

Courteney Cox sträckkollar Vänner under sin hemkarantän

Tills det att återföreningsspecialen kommer får vi helt enkelt hålla oss till godo med de gamla avsnitten – det gör nämligen självaste Monica, det vill säga Courteney Cox, också. Som så många andra världen över befinner sig Courteney Cox just nu i hemkarantän, och i en intervju med Jimmy Kimmel i Youtube-serien Minilouge avslöjar hon att hon själv gör som så många andra just nu – nämligen sträckkollar avsnitt av Vänner!

Courteney berättade i intervjun att hon aldrig har sett serien själv och därför passar på att titta på den nu.

– Jag kommer inte ens ihåg att jag var med i showen. Jag har så dåligt minne. Jag kommer uppenbarligen ihåg att jag älskade alla där och att jag hade kul. Jag kommer ihåg vissa perioder i mitt liv när jag var där, men jag kommer inte ihåg enstaka avsnitt, sa hon i programmet.

Hon berättade vidare att hon bestämde sig för att kolla på serien för att se vad det är alla gillar så mycket.

– Jag har precis börjat kolla på första säsongen. Det är riktigt bra! lade hon till.

Foto: TT

LÄS MER:

Återföreningen av Vänner skjuts upp på grund av corona

Sanningen om Joey och Rachels romans i Vänner

Se de oväntade bilderna på skådisarna i Vänner

Mer läsning

Femina