Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Då har Beverly Hills 90210 premiär i Sverige

30 jul, 2019 
AvEmma Castman
19 år efter att det sista avsnittet av succéserien Beverly Hills 90210 visades på tv är det äntligen dags för det gamla järngänget att återförenas. Det nya programmet heter BH90210 – och har snart premiär i Sverige!
Annons

Beverly Hills 90210 sändes för första gången i Sverige 1991, och den tionde och sista säsongen släpptes 2000. Programmet blev snabbt en världssuccé, och det mest sedda avsnittet bänkade drygt 20 miljoner tittare framför tv-rutan.

Nu, nästan 30 år efter premiären, står det klart att skådespelarna från den världsberömda produktionen återvänder i en remake av originalserien vid namn BH90210. Nyheten kom i februari i år, och till mångas glädje har seriens svenska premiärdatum äntligen offentliggjorts – BH90210 kommer att visas på C More med start den 8 augusti i år, en dag efter premiären i USA.

Handling och skådespelare i nya BH90210

I nya BH90210 återses Gabrielle Carteris (Andrea), Shannen Doherty (Brenda), Jennie Garth (Kelly), Brian Austin Green (David), Jason Priestley (Brandon), Tori Spelling (Donna) och Ian Ziering (Steve) efter 19 år på skilda håll. Ungdomsidolerna kommer att spela förhöjda versioner av sig själva, och handlingen är inspirerad av deras verkliga liv och relationer med varandra.

Annons

Anledningen till att det gamla järngänget bestämmer sig för att återses är för att en av dem föreslagit att det är dags för en nystart av Beverly Hills 90210. Frågan är vad som kommer hända när första kärlekar, gamla romanser, vänner och ovänner återförenas och försöker ta vid där de sist slutade?

BH90210 produceras av Chris Alberghini, Mike Chessler, Paul Sciarrotta, Gabrielle Carteris, Shannen Doherty, Jennie Garth, Brian Austin Green, Jason Priestley, Tori Spelling och Ian Ziering för CBS Studios samt Fox Entertainment. Programmet sänds i sex delar, och varje avsnitt kommer att vara 60 minuter långt.

Tjuvkika på BH90210 – här är teasern till serien

Foto: Fox/C More 

Läs mer:

Annons