Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Då har Big Little Lies säsong 2 premiär på HBO

13 feb, 2019 
AvSofia Börjesson
Nu får det gärna regna hela juni – då har nämligen både Big Little Lies och The Handmaids Tale premiär med nya säsonger på HBO. För er som inte har sett första säsongen av Big Little Lies: SPOILER ALERT!
Annons

Nästan två år har gått, men nu har vi äntligen fått beskedet om när Big Little Lies andra säsong har premiär på HBO – och det är i juni det smäller. Något närmare datum har ännu inte släppts, men vi är glada för det hopp som ändå ingjuts i och med beskedet.

Meryl Streep gör entré

Den andra säsongen består av sju avsnitt och tar vid där den första säsongsfinalen slutade: med Perry’s död. Förutom våra fem favoritmammor kommer vi även att få se Meryl Streep i rollen som Perry’s mamma, Mary Louise Wright, i säsong två. Huruvida hon känner till sin sons historik kring övergrepp, våldtäkt och misshandel är dock oklart.

Om man får tro bilderna som HBO redan har släppt från säsong 2 verkar inte Bonnie ha blivit anklagad för mordet på Perry, eller åtminstone inte dömd.

Bonnie, Celeste och de andra mammorna i Big Little Lies säsong 2.
Annons
Meryl Streep spelar Perrys mamma i Big Little Lies säsong 2.

Dessvärre har vi inte fått någon trailer än, men vi HAR fått en liten, liten glimt av vad som komma skall i det här klippet som har samlat flera nyheter på HBO:

Annons

 

Men det är inte bara Big Little Lies som har premiär i juni på HBO, det har även The Handmaid’s Tale säsong tre. Det innebär med andra ord att vi har en supermånad att se fram emot i början av sommaren.

Foto: HBO

Läs mer:

Annons