Dagny Carlsson medger att humöret får sig en törn i regn och rusk, men såklart har hon tips som gör en på gladare humör!
Så håller du energin uppe under december
Slå på ljud

Dagny Carlsson, 108, gillar att ha å göra, och trots rådande pandemi ser hon till att hålla igång sitt sociala liv, och ger sig då och då ut på en (corona-anpassad) tur. I veckan umgicks Dagny Carlsson med väninnan Ingela, och det blev inte bara lunch på en vietnamesisk restaurang, det blev även en tripp till frissan.

”Vi besökte bland annat min ”hovfrisör” så nu är jag nyfriserad och fin. Vi åt lunch på en vietnamenisk restaurang. En sådan har jag aldrig förr besökt. Den vietnamesiska maten verkade lite exotisk så jag åt en vanlig fiskrätt. Det var rätt folktomt både på restaurangen och utanför den. Jag antar att folk fäler hälsoministerns råd och håller sig inomhus.”, bloggade Dagny Carlsson nyligen.

Dagny Carlssons bästa höst-tips

På Dagnys blogg finns ännu ett nytt inlägg, och under rubriken ”Hoppfullt” kan vi ta del av ett av hennes absoluta bästa tips så här i regn- och rusk-tider.

”När det är ruskväder och gråkallt ute känner man lite deppig. Då kan det kännas uppiggande att bättra på sitt utseende lite grand. Till exempel byta frisyr eller sminka sig lite grann. Jag känner mig lite föryngrad av mitt nya frisyrval”, skriver hon och visar upp sin nya frilla som är aningen kortare än innan.

Dagny fortsätter berätta om vad en ny frisyr kan göra för ansiktet:

”Man kan ju inte säga annat än jag ser rätt ungdomlig ut för att vara 108 år. Jag är inte särskilt skrynklig i ansiktet och den nya frisyren är diskret och klädsam.”

Se de nya frisyr-bilderna på Dagnys blogg – här!

”Gaska upp er – det kommer en vår”

Utöver att tipsa om att piffa upp sig lite extra under hösten, kommer Dagny Carlsson som vanligt med lite uppmuntrande ord såhär i något märkliga och mörka tider.

”Gaska upp er goda vänner. Det kommer en vår så småningom när vi överlevt vintern”.

LÄS MER:

Dagny Carlsson berättar: Därför skaffade jag aldrig barn

Dagny Carlssons ord om hälsan efter olyckan

5 gånger vi älskat Dagny Carlssons frispråkighet lite extra

Mest läst