Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Danny Saucedo om separationen: ”Jag blev lämnad”

26 sep, 2022 
AvFelicia Hovryd
FotografKarin Törnblom/TT
Danny Saucedo om separationen: ”Jag blev lämnad”
Danny Saucedo och Molly Sandén var ett riktigt it-par, men relationen gick i kras. Nu öppnar Danny upp om det svåra uppbrottet från ex-flickvännen.
Annons
Danny Saucedo – det här visste du inte om artistenBrand logo
Danny Saucedo – det här visste du inte om artisten

Danny Saucedo, 36, och Molly Sandén, 30, blev tillsammans 2013 och tre år senare friade Danny när paret besteg Kilimanjaro. Men 2019 berättade de att förlovningen var bruten och att paret gått skilda vägar.

Nu öppnar Danny Saucedo upp om det tuffa uppbrottet från exet Molly.

Meningen bakom showens namn

I en intervju med Kupé berättar Danny om mening bakom namnet på hans show, The Run(a)way Show 2.0.

– Det är en lek med ord, som både syftar på en runway, alltså catwalk, då det finns en tydlig kärlek mellan mode och pop. Och runaway, flykt, åsyftar en jobbig, eskapistisk period i mitt liv efter att jag separerat från Molly Sandén. Jag kände mig lost och flydde från mig själv, säger Danny till tidningen.

Efter uppbrottet kom Molly albumet Det bästa kanske inte hänt än med avslöjande detaljer om deras förhållande. Men innan albumet släpptes skickade Molly låtarna till Danny så att han skulle få lyssna igenom dem.

Annons

Idag har både Danny och Molly hittat kärleken på nytt, på varsitt håll, och det forna paret är fortfarande vänner. Danny bor numera på deltid i Enköping tillsammans med flickvännen Anna Eriksson och Molly är tillsammans med musikern David Larson.

Danny Saucedo och Anna Eriksson
Danny Saucedo och Anna Eriksson.

Danny Saucedo om känslorna kring uppbrottet

Trots att relationen gick i kras menar Danny att han kan ta med sig de tuffa erfarenheterna och se tillbaka på de fina stunderna.

– Det beror såklart på hur separationen går till. I mitt fall blev jag lämnad, och jag kände hur offerkoftan hängde nära till hands, men jag valde att tänka på allt det positiva. Hur mycket fint jag tar med mig från våra sex år tillsammans. Vi tog kliv in i vuxenlivet, åkte på roliga resor och jag fick uppleva hur det kändes att fria till någon. Saker som gör att jag nu är en starkare, bättre person, redo att möta en partner på ett sätt som jag inte hade varit annars, berättar Danny.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons