Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Därför älskar Pernilla Wahlgren att leva som singel

14 sep, 2020 
AvElin Jonsson
FotografTT
Pernilla Wahlgren avslöjar varför hon älskar singellivet.
Pernilla Wahlgren som har flera stormiga relationer i bagaget öppnar nu upp sitt hjärta och berättar om livet som singelmamma.
– Me, myself and I, säger hon samtidigt som hon slår fast att hon trivs som fisken i vattnet.
Annons
Kändisarna som blivit ihop med sina exBrand logo
Kändisarna som blivit ihop med sina ex

Pernilla Wahlgren, 52, har länge varit en av landets mest eftertraktade singelkvinnor. Men efter otaliga misslyckade relationer i bagaget tackar nu Pernilla Wahlgren vänligt men bestämt nej till friare och blivande kavaljerer.

Schlagerdrottningens skilsmässa från ex-maken tillika dansaren Emilio Ingrosso fick stor uppmärksamhet i pressen, eftersom ex-maken dömdes för olaga hot mot Pernilla Wahlgren. Ex-makarna fick barnen Emilio, Oliver, Bianca och Benjamin Ingrosso tillsammans. Idag, snart 20 år efter skilsmässan har Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso utvecklat en fin och stabil relation.

Pernilla har även sonen Theo Wahlgren, 13, som hon fick tillsammans med ex-pojkvännen och polisen Joachim Lennholm. Men efter sex år ihop gick relationen i kras efter det rykte om att Joachim haft en otrohetsaffär.

– Jag hade aldrig klarat mig utan mina vänner. Det tog mig många år innan jag vågade prata om det. Men jag har kommit ur depressionen och ältandet och skuldtänkandet nu, sa Pernilla efter ex-sambons eventuella vänsterprassel i podcasten Wahlgren och Wistam som hon har ihop med väninnan och kollegan Sofia Wistam, 54.

Annons

Trivs förträffligt med att vara singel

Efter otaliga kärlekskrascher och med den upprivande skilsmässan från Emilio Ingrosso, och polismannen Joachim Lennholms otrohetsaffär i bagaget slår nu schlagerdrottningen fast att hon är lycklig i sitt liv som singel:

– Mitt kärleksliv är me, myself and I. Jag trivs förträffligt med det, till och med lite för bra för att vara sugen på att dejta. Jag är en väldigt, väldigt lycklig singel, säger Pernilla Wahlgren i Hälsoliv.

Pernilla tycker att svartsjuka är osexigt

Men trots att hon slår fast att hon helst av allt lever ett singelliv, avslöjar hon sina absoluta erotikdödare och stora no-nos vad gäller potentiella män:

–Någon som inte förstår min humor. Och så har jag svårt för folk som sjunger illa. Jag skulle inte kunna vara ihop med någon som sjunger falskt i bilen. Inser han inte det är det en erotikdödare, men kan han däremot skratta åt det är det roligt, säger hon och lägger till:

– Jag tycker att svart­sjuka är osexigt.

Pernilla Wahlgren har tidigare berättat att hon dock inte stänger dörrarna för kärleken och att hon en dag kanske tar sig an en man, trots att hon idag trivs som fisken i vattnet som singel.

LÄS MER:

Annons