Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Därför gjorde Isabella Löwengrip slut med Erik Selin

24 feb, 2020 
AvMalin Ny
Isabella Löwengrip har en turbulent tid bakom sig, bland annat har hon sålt livsverket Löwengrip Beauty och separerat från Erik Selin. Nu berättar hon mer om den tuffa tiden, och avslöjar också anledningen till att det tog slut med fastighetsmiljardären.
Annons

Nyligen blev det klart att Isabella Löwengrip säljer sitt älskade livsverk Löwengrip Beauty, ett skönhetsbolag där influencern har lanserat hud- och hårvårdsprodukter i eget namn. Influencern, tillsammans med vd:n i bolaget, Pingis Hadenius, bestämde sig för att sälja sina andelar till Dermanordic, ett norskt distributionsföretag av hudvård och smink.

– Att en ledande aktör som Dermanordic förvärvar Löwengrip är ett kvitto på att vi har utvecklat ett varumärke med produkter som står sig starka på marknaden. Från starten har vi lagt stor vikt på produktkvalitet och produktion i Sverige vilket vi kommer att fortsätta med under Dermanordics ägande, sa Isabella Löwengrip till Expressen.

Tar paus efter försäljningen

Beskedet kom efter att Isabella Löwengrip kämpat med karriärsmässiga motgångar en längre tid. Bland annat har hon varit tvungen att ställa in en flytt till New York på grund av att pengarna i hennes företag började ta slut, fått avskeda anställda och dessutom förlorat 80 procent av sina kunder när det kom fram att Löwengrips besöksstatistik varit missvisande.

Annons

Efter försäljningen av företaget har hon skrivit på sin blogg att hon planerar att ta en längre paus för att spendera tid med sina barn.

”För min egen del så kommer jag att fortsätta vara ansiktet utåt men det innebär ingen kontorstid. Jag ska faktiskt vara ledig och ta en paus. Jag fyller 30 år i oktober så tills dess blir det lugn och ro,” skrev hon då.

”Varit väldigt deprimerad de senaste åren”

Isabella Löwengrip har berättat flera gånger om hur dåligt hon har mått under karriärskrisen, och nu berättar hon mer öppet om sitt mående i en frågestund på Instagram.

”Om jag ska vara ärlig så har jag varit väldigt deprimerad de senaste åren. Och det kanske låter konstigt, men min karriärskris hjälpte mig att börja om”, skriver hon.

I frågestunden väljer hon också att berätta om vilken hjälp hon fick under sin depression.

”De gjorde en elchocksbehandling på mig”, svarar hon på en av de många frågorna.

Annons

Elchocksbehandling används bland annat för att behandla vissa psykiska sjukdomar och innebär att hjärnan stimuleras genom flera korta strömpulser.

Därför gjorde Isabella Löwengrip slut med Erik Selin

Löwengrip berättar vidare om hur hon har gått vidare efter de många motgångarna och även varför hon och fastighetsmiljardären Erik Selin valde att gå skilda vägar i januari i år.

”Jag sålde mitt hus, mina anställda i hemmet slutade och jag började om med en ny budget. Men känslomässigt är jag inte framme än. Jag avslutade mitt förhållande eftersom jag behövde hitta sinnesro och lycka igen, på egen hand”, skriver hon och fortsatte:

”Det är omöjligt att ha en relation när du inte mår bra. Jag behövde tid för att hitta mig själv”.

Hon svarade också på en fråga om varför Erik Selin aldrig hjälpte henne ekonomiskt under pengakrisen:

”Erik är den snällaste personen jag någonsin har träffat. Men jag sa till honom tidigt i vårt förhållande att jag inte ville ha någon hjälp. Jag skulle hellre bli bankrutt än att ta pengar från honom”.

Hon lade dessutom till att hon och Erik Selin fortfarande har kontakt och pratar ”varje dag”.

Foto: TT

LÄS MER: 

Annons