Det var i maj som Hannah Widell, 42, och Amanda Schulman, 36, meddelade att de lämnar sitt eget mediebolag Perfect day. I stället skulle de satsa på livsstilsföretaget Daisy Grace, där de bland annat har ett klädmärke och skönhetssalonger.

Läs även Amanda Schulman och Alex har sålt sin lägenhet och köpt en ny

Nu kommer duons nästa besked – efter sex år lägger de nu också ner sin podcast ”Fredagspodden”. Podcasten startades 2011 och har sedan dess varit en av de mest populära i Sverige, med flera hundratusentals lyssnare varje vecka. Men nu tar det slut och duon kommer att fira av epoken med en stor turné runt hela Sverige.

– Vi har kommit fram till att allt som är bra också måste avslutas i tid – då öppnas också nya möjligheter upp. Som ett tack till alla som troget lyssnat under alla år ger vi oss därför ut på en Sverigeturné – one last time, säger Amanda Schulman i ett pressmeddelande.

Anledningen till att duon lägger ner ”Fredagspodden” är att de vill fokusera på nya projekt.

– Vi vill aldrig stå still och letar alltid efter nästa format. När ”Fredagspodden” lanserades var den det enda i sitt slag, nu vill vi vara branschledande och skapa morgondagens poddformat, säger Hanna Widell i pressmeddelandet.

Läs även Hannah & Amandas nya modellagentur trotsar skönhetsidealen

Foto: IBL

Artikeln publicerades först på Hänt.se.