Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Därför pratar Sigrid Bernson inte med exet Samir Badran

27 aug, 2021 
AvAino Oxblod
FotografRobin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT
De blev Samir och Sigrid med hela svenska folket när de blev ihop efter Let's dance 2017.
Men efter 1,5 år tog relationen slut, och nu berättar Samir Badran vad som hände.
– Jag hade gärna varit hennes vän i dag, men jag förstår att hon inte vill vara det, säger han i Framgångspodden.
Annons
Här är paren som blivit kära i Let's DanceBrand logo
Här är paren som blivit kära i Let's Dance

När artisten Samir Badran dansade med dansaren Sigrid Bernson i Let's dance 2017 började det snabbt gå romansrykten – och de visade sig vara rimliga. Redan under säsongen fotades de två när de kysstes, och efter tävlingens slut gick de ut med att de var tillsammans.

Men efter drygt 1,5 år tog relationen slut precis i början av 2019. Nu berättar Samir Badran i Framgångspodden om vad som egentligen hände.

– Jag tror det kanske gick lite snabbt. Vi hade kul tillsammans, men mer som vänner tror jag. Mina känslor svalnade ganska snabbt, och just under den tiden så var jag inne i gamet. Jag tyckte att andra grejer var roligare än förhållanden. Som svar på frågan, så var det bara att jag helt enkelt inte var kär längre, så jag valde att avsluta, säger han i podcasten.

Annons

Gjorde slut på spa

De två var ute på spa-anläggnigen Yasuragi i Stockholm när han berättade att han ville göra slut.

– Det var på Yasuragi jag gjorde slut. Jag kände att jag inte klarade mer, jag ville inte mer. Jag låg vaken hela natten och när hon vaknade på morgonen sa jag att jag ville göra slut.

I dag är både Samir och Sigrid lyckliga i varsin ny relation. Medan Samir är förlovad med kärleken Julia Sundqvist, så är Sigrid Bernson sambo med med pojkvännen Robin Bengtsson, och bonusmamma till hans son. Men Sigrid har inget intresse av att vara vän med Samir, berättar han i podcasten.

– Jag hade gärna varit hennes vän i dag, men jag förstår att hon inte vill vara det. Det är klart, man gillar inte att såra en människa men jag var inte kär. Jag var inte det, jag tror att det gick lite för snabbt fram, säger Samir Badran i Framgångspodden.

Annons