amber-heard-barn-1
VIDEO: Fallet Johnny Depp och Amber Heard – detta har hänt
1:37

Efter reklamen: VIDEO: Fallet Johnny Depp och Amber Heard – detta har hänt

(1:37)

Slå på ljud

Skådespelaren Amber Heard, 36, och skådiskollegan Johnny Depp, 59, började dejta 2012. Två år senare förlovar de sig, och i februari 2015 äger bröllopet rum. Redan efter ett drygt år ansöker Amber Heard om skilsmässa från Johnny Depp med anklagelser om våld i nära relation.

Det betyder domen i rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard

Amber Heard: ”Jag ville göra det på mina villkor”

Ett år efter att skilsmässan från Johnny Depp gått igenom väljer Amber Heard att skaffa barn helt på egen hand, något hon berättade om på sina sociala medier förra sommaren. Och idag är hon mamma till ettåriga Oonagh Paige Heard.

”För fyra år sedan bestämde jag mig för att jag ville ha ett barn. Jag ville göra det på mina egna villkor. Jag uppskattar nu hur radikalt det är för oss som kvinnor att tänka på en av de mest grundläggande delarna av våra öden på detta sätt”, berättade hon på sina sociala medier i juli 2021.

Amber Heard vill normalisera att skaffa barn på egen hand

Vad gäller uppgifterna om hur dottern kom till världen är dom vaga och få, men enligt den amerikanska sajten Hello! ska hon använt sig av en surrogat. Detta då hon själv uppges inte kunna bli gravid.

Kändisarna som skaffat barn på egen hand – helt utan partner

”Jag hoppas att vi kommer till en punkt där det är normaliserat att inte vilja ha en ring för att ha en spjälsäng. En del av mig vill hävda att mitt privatliv inte är någons angelägenhet. Jag förstår också att jag som skådespelare måste ta kontroll över det här. Min dotter föddes den 8 april 2021. Hon heter Oonagh Paige Heard. Hon är början på resten av mitt liv.”

Fler och fler kändisar bevisar allt oftare att man inte behöver en partner för att skaffa sig barn.
Här ser vi Amber Heard och dottern ute på tur i LA tidigare i år.

SE OCKSÅ: Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar
1:08

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar

(1:08)

Slå på ljud

Foto: TT/Instagram

Mest läst