5 saker du kanske inte visste om ”The crown”
0:59

Efter reklamen: 5 saker du kanske inte visste om ”The crown”

(0:59)

Slå på ljud

Det var under en Instagram live som The crown-skådespelaren konstaterade att hon har slutat ha på sig behå överhuvudtaget. Gillian Anderson, 52, var väldigt tydlig med sina åsikter, och menade att utseendet inte spelar någon roll för henne i det här fallet – hon bryr sig helt enkelt inte om ifall hon får hängigare bröst.

– Jag bär aldrig behå längre. Jag kan inte ha på mig behå. Jag kan inte, nej. Jag kan inte. Jag är ledsen, men jag bryr mig inte om mina bröst når ner till naveln, sa Gillian Anderson på Instagram.

Skådespelaren avslöjade också anledningen bakom beslutet att sluta ha på sig behå. Arkiv X-stjärnan väljer komfort framför looks.

– Jag har inte på mig behå längre. Det är bara för jäkla obekvämt, sa Gillian Anderson i livesändningen.

Årets bästa tv-serier att bingekolla på enligt Imdb

Hyllningarna till Gillian Anderson efter behå-beskedet

Det var efter att ett fan frågat om Gillians klädval under coronapandemin som Gillian berättade att hon mest gått klädd i svarta mjukisbyxor, en svart huvtröja och allt annat i kategorin mjukiskläder som var i färgen svart. Något hon dock slutat med för gott under pandemin är då alltså behån.

– Jag är så lat, skrattade hon under livesändningen.

Gillian Anderson fick ordentligt med hurrarop efter beskedet, och många av fansen berättade att de inte heller har på sig underklädesplagget längre.

”'Jag har inte på mig behå längre', helt rätt drottningen. Jag menar, vem har det?”, skrev en person.

”Jag har inte heller behå längre”, skrev en annan.

”Du muntrade upp mig så mycket – jag var så deprimerad haha”, hyllade en person.

The Crown säsong 4 – serien vs. verkligheten i bilder

Mest läst