Camilla och prins Harry

TT
VIDEO: Prins Harry och Meghan Markel - parets kärlekshistoria
2:55

Efter reklamen: VIDEO: Prins Harry och Meghan Markel - parets kärlekshistoria

(2:55)

Slå på ljud

De senaste åren har det varit stökigt runt kungafamiljen i Storbritannien. 2018 gifte sig Suits-skådespelaren Meghan Markle, 40, men prins Harry, 37. De blev hertig och hertiginna av Sussex.

Knappt två år efter att de gifte sig lämnade paret kungahuset och flyttade till Los Angeles för att satsa på sina egna projekt och arbeta på sin familj. Efter utträdet ställde Meghan Markle och prins Harry upp i en uppmärksammad intervju med Oprah Winfrey.

Drottningens ord efter Meghans anklagelser

I den Meghan medlemmar i kungahuset för rasism mot hennes och prins Harrys då ofödda son Archie. Hon berättade också att hon försökt få hjälp för psykisk ohälsa, men nekats av hovet.

Så är relationen mellan Lena Ph och exmaken Måns Herngren i dag

Drottning Elizabeth II gjorde senare ett uttalande i vilket hon beklagade sig över Meghan Markles upplevelser.

”Hela familjen är mycket ledsen över att få höra i vilken hög utsträckning de senaste åren har varit tuffa för Harry och Meghan. Frågorna som tagits upp, i synnerhet den om hudfärg, är bekymrande. Vissa erinringar kan variera, men de tas på stort allvar och kommer adresseras av familjen privat”, sade hon i ett uttalande.

Relationen mellan drottningen och paret verkar dock vara god.

Splittringen mellan Harry och Camilla

Däremot är det inte lika bra mellan prins Harry och hans styvmor Camilla, hertiginna av Cornwall, Rothsey och Edinburgh. Enligt den brittiska hovexperten Ingrid Seward har det nämligen uppstått en spricka i relationen, och hon menar att Harry inte känner någon respekt för sin pappa prins Charles hustru sedan 2005.

Så reagerar Jennifer Lopez barn på giftermålet med Ben Affleck

Hon säger också att han inte är speciellt sugen alls av att ha en nära relation med henne.

– Jag tror inte att Harry är intresserad av att utveckla en relation med sin styvmor i det här skedet av livet, säger hon i podcasten Pod Save the Queen, men tillägger att han och brorsan prins William till en början var väldigt måna om att välkomna Camilla in i kungafamiljen.

– Jag tror inte att Harry har särskilt varma känslor för henne, det verkar gå upp och ner. Jag vet inte så mycket om vad som hänt på sistone, men jag är säker på att Harry gladeligen accepterade Camilla i början, men att det han tappat intresset för henne och jag tror inte att han har speciellt mycket respekt för henne, säger Ingrid Seward.

SE OCKSÅ: 5 saker om Meghan Markle som du kanske inte visste
1:03

Efter reklamen: SE OCKSÅ: 5 saker om Meghan Markle som du kanske inte visste

(1:03)

Slå på ljud
Mest läst