Åsa Ingrosso, 46, har blivit en självklar del av Wahlgren-Ingrosso-klanen, sedan hon 2015 gifte sig med Emilio Ingrosso, 55. Åsa har barnen Anton, 24, och Lina, 22, från sin tidigare relation, medan Emilio har barnen Oliver, 31, Bianca, 26, och Benjamin, 22, med exfrun Pernilla Wahlgren.

Åsa och maken bor på Mallorca, men öppnade nyligen restaurang i Stockholm, som trots coronarestriktionerna är fullbokad. Att jobba med sin livspartner är både kul och utmanande, menar Åsa, i en intervju med Expressen.

– Ofta är det skitroligt. Man kan bolla med varandra, och Emilio är duktig på design och inredning. Sen kan vi bråka så hårt att vi har lämnat Bauhaus, för att vi inte kommer överens om en gardinstång eller kakelplatta. Skitlöjligt! Vi är så fruktansvärt envisa båda två. I början när vi skulle sätta konceptet, då var det jättetufft. Gud vad vi bråkade. Folk som såg oss måste ju trott att vi var helt… Sen satte sig konceptet, och då blev det så enkelt, säger hon.

Därför ville Åsa inte ha barn med Emilio Ingrosso

När paret blev tillsammans 2011 ville Emilio Ingrosso att de skulle få barn tillsammans också, medan Åsa tyckte att hon var för gammal och hellre ville fokusera på karriären.

– Jag kände mig för gammal. Emilio pratade mycket om det i början, och tyckte att det skulle vara så fint. Men vi har fem ihop. Och vi jobbade hela tiden, och jag kände att jag har två barn som jag har varit väldigt fokuserad på att vara en bra mamma för, men nu vill jag göra mitt. Jobba och ha mitt företag. Jag kände mig så klar med hela barngrejen, säger hon i Expressen.

Med fem barn emellan sig har utmaningarna med att få bonusfamiljslivet att gå ihop varit stora nog.

– Jag tror att i alla bonusfamiljer så finns det svartsjuka, och det har absolut varit så här också. Alla barnen har känt att jag vill vara bara med med dig mamma eller bara med dig pappa. Då är det inte alltid lätt, och man kanske inte hinner ge alla en boost med egentid hela tiden. Det har varit lite svårt. Men då har vi sagt att vi är en familj och får träffas tillsammans, och då har de fått stå ut med det. Men alla är vanliga människor, det är inget konstigt. Vi tjafsar och vi bråkar och vi har olika åsikter. Som alla. Och det är väldigt mycket skratt och kärlek, högt i tak och mycket skämt.

Läs mer:

Bianca Ingrossos känga till killar – efter frågorna om relationen

Bianca Ingrossos hårda ord om att bo ihop med Phillipe Cohen

Bianca Ingrosso berättar om pausen – därför har hon distanserat sig