Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Därför ville inte drottningen att Meghan skulle bära vit klänning på bröllopet

28 sep, 2022 
AvSaga Pettersson
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Därför ville inte drottningen att Meghan skulle bära vit klänning på bröllopet
När prins Harry fick sin Meghan Markle var drottning Elizabeth inte helt nöjd med valet av bröllopsklänning. Hon hade gärna sett att den inte var vit.
Varför? Här är anledningen!
Annons
5 saker om Meghan Markle som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Meghan Markle som du kanske inte visste

Lördagen den 19 maj 2018 blev Meghan Markle och prins Harry äkta makar. Bröllopet ägde rum på slottet Windsor i London, och på plats för att fira kärleken fanns drygt 600 personer, där i bland kända ansikten som Victoria Beckham och Oprah Winfrey.

Drottningens missnöje över Meghans bröllopsklänning

Det blev med andra ord ett lyckat bröllop, men det fanns en person som var mindre nöjd gällande bröllopet, drottning Elizabeth. Att Meghan Markle valde att klä sig i vitt uppskattades till exempel inte av drottningen. Det har Katie Nicholls fått berättat för sig, och skriver om i sin nya bok The New Royals, enligt Daily mail.

Okej, drottning Elizabeth var inte rasande över att Meghan Markle valde att klä sig i vitt, men hon var inte heller glad över det.

Annons

– Drottningen blev förvånad över att Meghan klädde sig i vitt under sitt bröllop. Det kanske är en generationsgrej, men enligt henne ska man klä sig i benvitt under sitt bröllop, om man har varit gift någon gång tidigare, vilket Meghan har.

Prins Harry och Meghan Markle under sitt bröllop.
Prins Harry och Meghan Markle under sitt bröllop.

Innan Meghan Markle träffade prins Harry och senare blev hans hustru, var hon gift med Trevor Engelson mellan 2011 och 2013. För Harrys del var det annorlunda, han har aldrig varit gift med något annan än Meghan.

Ville att Meghan Markle skulle lösa konflikten med sin pappa

Annat som grämt drottning Elizabeth efter att Meghan Markle och prins Harry blivit man och hustru ska ha varit att Meghan Markle inte redde ut sin tvist med sin pappa Thomas inför bröllopet.

– Drottningen ville att Meghan skulle reda ut saker och ting med sin pappa och att Harry skulle ha fått träffa hennes pappa innan bröllopet. Hon tyckte att hela grejen hade kunnat skötas lite snyggare.

Prins Harry och Meghan Markle när de sa ja till varandra.
Prins Harry och Meghan Markle när de sa ja till varandra.

Den infekterade relationen med pappan störde Meghan Markles förberedelser inför bröllopet, och så vitt vi vet så pratar inte Meghan och pappa Thomas med varandra än idag.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons