Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

David Sundins shoppingproblem – blev tillsagd av postombudet

12 mar, 2021 
AvAino Oxblod
FotografSVT.
David Sundin tycker om att shoppa – väldigt mycket.
Så mycket att Bäst i test-programledaren blev tillsagd av sitt lokala postombud att sluta beställa saker på nätet.
– Då var det någon gång hon sa, hon bara tittade på mig, uppgiven: ”Hörru, ska du inte lägga ifrån dig datorn en stund va?”, berättar han i Carina Bergfeldt.
Annons
David Sundin om shoppingproblemenBrand logo
David Sundin om shoppingproblemen

Bäst i test-programledaren David Sundin tycker om att spendera pengar på att köpa saker. I fredagens avsnitt av Carina Bergfeldt på SVT, med programledaren med samma namn, berättar han att det blivit mycket onlineshoppande under pandemin, när han har haft mer tid än vanligt.

– Jag är en skaffare, jag skaffar mycket grejer. Det har varit tufft nu under corona när man har lite mer tid och kan beställa saker på nätet, säger David Sundin i programmet.

David Sundin blev tillsagd av postombudet

Men det kan också lätt gå överstyr när man shoppar på internet, för att det är svårt att få grepp om hur mycket man beställer när man bara sitter och klickar hem saker från soffan.

– Jag fick verkligen en reality check när jag var hos min paketutlämnare, när det var som värst. Då kunde det vara så att jag gick dit och hämtade 4-5 paket, och så kom jag hem och då låg det en ny avi innanför dörren och så fick jag gå tillbaks igen, berättar David Sundin i Carina Bergfeldt och får de andra gästerna att skratta.

David Sundins enorma shoppingmängder gjorde att han postombud till slut satte ner foten och sa till honom att göra något annat med sin fritid än att köpa saker på internet.

–Då var det någon gång hon sa, hon bara tittade på mig, uppgiven: ”Hörru, ska du inte lägga ifrån dig datorn en stund va?” Eftersom jag kom varje dag. Då insåg jag, om hon säger åt mig, hon har nog sett en del, säger David Sundin.

Annons