Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

De här fyra sakerna har Kate Middleton alltid i handväskan

28 nov, 2018 
AvAnaïs González Cruz
Den brittiska hertiginnan är känd för sina små clutches, men vad får hon plats med i dem? En ny biografi avslöjar nu att Kate ständigt bär med sig fyra viktiga föremål – och inget mer.
Annons

Kate Middleton är mer än van vid att stå i strålkastarljuset. Som hustru till ett kungligt gemål har den brittiska hertiginnan fått vänja sig vid efterhängsna paparazzifotografer och en spekulativ skvallerpress som rapporterar därefter.

Trots det uppvisar Kate alltid ett fläckfritt och polerat yttre och man kan ju undra hur hon lyckas, särskilt med tanke på hennes små handväskor. För vad kan hon egentligen få plats med i dem?

Många av oss kånkar på en hel arsenal av skönhetsprodukter när det vankas utgång och det utan att tillhöra det brittiska kungahuset. Kate vill såklart slippa jätteväskan och har därför begränsat sig till några få, men ack så nödvändiga produkter.

Det är Marcia Moody, författaren till boken Kate: A Biography, som nu avslöjar vad hertiginnan alltid bär i sin clutch och totalt rör det sig om fyra föremål.

Det första av dem är en liten fickspegel så att 36-åringen kan kontrollera att såväl makeup som frisyr ligger rätt. Skulle hon ha blivit glansig i ansiktet använder Kate så kallade blotting papers ur väskan för att få bort den extra fukten. Där finns även en näsduk och sist men inte minst ett läppbalsam.

Och ja, det är faktiskt allt. Ingen plånbok och absolut ingen mobiltelefon. Att bära mobil bryter nämligen mot de kungliga etikettsreglerna, så det blir inget slösurfande för Kates del under de officiella uppdragen!

Kate Middletons många handväskor – se samlingen:

Läs mer:

Foto: IBL

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons