Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

De Oscarsnominerade fick en resa till Sverige – hit går den

26 apr, 2021 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
De Oscarsnominerade fick en resa till Sverige – hit går den
Även om man inte vann en statyett under Oscarsgalan så gick man inte tomhänt hem. Alla nominerade fick i vanlig ordning en maffig goodiebag, och i den fanns bland annat en resa till Sverige. Här blir det snart kändistätt i Sverige!
Annons
Här uppträder Molly Sandén under Oscarsgalan – se framträdandetBrand logo
Här uppträder Molly Sandén under Oscarsgalan – se framträdandet

Så, då har den 93:de upplagan av Oscarsgalan gått av stapeln. Nattens gala blev en aning annorlunda på grund av den rådande pandemin, men nog skulle vinnare koras i 24 olika kategorier trots det. Det var inte alla som fick gå hem med en statyett, men de behövde inte hänga läpp för det – för tomhänta gick de i alla fall inte hem! Nej, i vanlig ordning delades den maffiga goodiebagen ut till både vinnare och alla de nominerade.

En resa till Sverige i Oscarsgalans goodiebag

Så, vad fanns då i årets goodiebag? Jo, den innehöll bland annat personlig träning med kändistränaren Alexis Seletzky, en privatlektion i ekonomi och investering, och limiterad vodka med förpackning täckt av 23 karats guld.

Annons

Och, kanske mest spännande för oss svenskar – en resa till Sverige! I goodiebagen fanns en tre dagars semester på Pater Noster Lighthouse i Sverige. Pater Noster Lighthouse är en fyr och konferensanläggning som ligger utanför Göteborg, på ön Hamneskär. Så om du vill spana på kändisar någon gång framöver så bör du ta dig till västkusten.

Pater Noster Lighthouse
The Pater Noster lighthouse.
Pater Noster Lighthouse
Anläggningen ligger på ön Hamneskär.

Delägaren om mejlet från arrangörerna

Pater Noster Lighthouse är helt nyrenoverat, efter att nya ägare tog över strax innan förra sommaren. Erik Nissen Johansen är delägare, och har berättat i P4 om när han fick mejl från de som arrangerar Oscarsgalan, något han först trodde var ett skämt.

– I början av förra veckan så fick vi ett mejl då från de här som arrangerar Oscarsgalan och den här goodiebagen som ska ges till alla nominerade och alla vinnare. Och de frågade oss om vi var intresserade av att vara med i påsen ihop med schampoprover och annat, sa Erik Nissen Johansen till P4 Göteborg.

Annons