Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Demi Moore visar upp nya kärleken – kocken Daniel Humm

18 jun, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Skådespelaren och modellen Demi Moore har gått och hittat kärleken igen.
På Instagram visar hon upp kocken Daniel Humm.
Annons
5 saker om Demi Moore som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Demi Moore som du kanske inte visste

Demi Moores, 59, kärleksliv har varit vida omskrivet. Tillsammans med den nu pensionerade skådespelaren Bruce Willis, 67, fick hon tre barn Rumer Willis, 33, Scout Willis, 30, och Talulah Willis, 28.

De var gifta i tretton år, mellan 1987 och 2020, och är än i dag goda vänner. Något som deras barn är glada över.

– Nu i efterhand är jag tacksam för hur mycket mina föräldrar ansträngde sig. Jag behövde aldrig dela upp mina semestrar eller födelsedagar. De ansträngde sig alltid för att delta i familjeevenemang ihop och vara så mycket familj som möjligt, snarare än två separata sådana, jag tror att det påverkade mycket, har Rumer Willis tidigare sagt.

Än i dag finns hon där och stöttar sitt ex efter att han drabbats av afasi, vilket lett till att han avslutade skådiskarriären.

Annons

Sprickan i familjen under förhållandet med Ashton Kutcher

Fem år efter uppbrottet med Bruce Willis träffade Demi Moore kärleken på bytt, denna gång i femton år yngre skådisen Ashton Kutcher, i dag 44 år. Det gjorde att en spricka växte fram inom familjen.

– Jag var så arg under så lång tid när hon var med Ashton, för jag kände som att någonting hade tagits ifrån mig, har Rumer sagt i Jade Pinket Smiths Youtube-program Red table talk.

Något som systern Talulah höll med om:

– Jag betraktade beteendet med Ashton under de där åren när alla utom jag hade flyttat hemifrån. Jag kände mig väldigt bortglömd, och jag tror att jag utvecklade och gödde en bild av att hon inte älskade mig, och jag trodde verkligen på den.

Det gick så långt att Talulah och Scout sade upp kontakten med sin mamma, något som Rumer fick ta hand om.

– De pratade inte med henne på tre år. Jag gick fram och tillbaka som familjens ambassadör… Då blev jag kallad ”förrädare” av min egen familj, eftersom att jag pratade med henne… Och då hade jag ingen annan. Jag hade mamma, som inte förmådde att vara min mamma där och då, och resten av familjen som vägrade prata med henne, säger Rumer.

Annons

Men när förhållandet tog slut 2013 hittade de tillbaka till varandra.

Han är Demi Moores nya kille

Nu har Demi Moore skaffat sig en ny karln. Daniel Humm, 46, heter han och är en stjärnkrögare i New York. Ryktet om att de börjat träffas började spridas tidigare i år, men paret har hållit tyst om det hela själva.

Fram till nu när Demi Moore postat en massa bilder från deras romantiska semester i Paris.

”Besöker kungarnas och drottningarnas palats”, skriver hon.

Daniel Humm har tre barn sedan ett tidigare äktenskap.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons