Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Den halva julgranen – för dig med husdjur och busiga barn

30 nov, 2018 
AvJenny Grundemark
Halv julgran med pynt plus katt med julgranskula
Har du tröttnat på att sopa skärvor när de vackra julkulorna går i kras? Vill du göra annat än trassla ut julgransbelysningen som av någon märklig anledning alltid hamnar i en härva på golvet?Nu finns lösningen för dig med nyfikna husdjur och busiga barn. Halva julgranar i plast – både fint och fiffigt.
Annons
7 omtalade julkalendrar genom tidernaBrand logo
7 omtalade julkalendrar genom tiderna

Hur mysigt är det inte att pynta hemmet inför julen? Adventsljusstakar i fönstren, julduken på bordet och så förstås den vackra granen med dekorativa kulor, gnistrande ljus och glitter i perfekt symmetri. Men har du husdjur eller små barn hemma så vet du att det är sällan julgranen får stå orörd i all sin prakt. Och kanske skippar du den helt av just denna anledning?

Då är den halva julgranen lösningen för dig. Det är den brittiska varuhuskedjan Argos som har tagit fram denna unika plastgran med sitt enkla men geniala syfte. I produktbeskrivningen kan man bland annat läsa: ”Med denna parasoll-gran håller du dina perfekt placerade julgransdekorationer på ett säkert avstånd från nyfikna, krypande barn och busiga tassar”.

Annons

Fler julklappar under julgranen

Och som extra bonus får du ju dessutom plats med så många fler klappar under granen. Bara det kan ju vara värt resan till Storbritannien då Argos tyvärr inte fraktar utomlands.

Den halva plastgranen mäter 180 centimeter och finns i två färger. Dels en i traditionellt grön och dels en festligare, snöklädd variant i vitt.

God jul!

Halv julgran med många julklappar under
Den halva julgranen är perfekt för dig med husdjur eller busiga barn. Foto: Argos
Halv julgran, snöklädd festligare variant
Den festligare varianten är snöklädd och går i vitt. Foto: Argos

Källa: Today.com

Läs mer:

Annons