Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Det heter influencerbarnen – namn att inspireras av

28 nov, 2019 
AvMalin Ny
Kenza och sonen Nikola
Ted Louie, Lea Luna, Marianne - våra mest kända influencers väljer gärna unika namn som står ut i mängden. Det här heter influencerbarnen. Läs och inspireras!
Annons

Letar du efter inspiration till barnnamnet? Inspireras av influencers! Precis som många av oss andra väljer många influencers unika och speciella namn till sina barn. Här är 11 namn att influeras av!

Janni och Jon Olsson Delér – Leon

Janni och hennes man Jon välkomnade en son till världen den 19 november 2019.

”Jag hade ingen aning om att mitt hjärta hade ett så stort hål som nu är fyllt, ord kan inte beskriva det”, skrev Janni i ett känslosamt inlägg på Instagram. En vecka senare avslöjade paret sonens namn: Leon Olsson Delér.

Annons

Ida Warg och Alexander Pärleros – Elvis

 

Influencerparet Ida Warg och Alexander Pärleros fick en son den 29 juli 2018 och valde att ge honom namnet Elvis.

Margaux Dietz – Arnold

Annons

Margaux Dietz födde sonen Arnold i april 2017 och gjorde fullständig succé med sin förlossningsvideo som i skrivande stund har över 1 500 000 miljoner visningar. Margaux, som tidigare har berättat i sin blogg att hon helst hade velat ha 10 namn på honom men till slut föll alltså valet på Arnold.

Kenza Zouiten Subosic – Nikola

I juni i år blev Kenza Zouiten Subosic mamma för första gången – efter flera års kamp för att bli gravid. Sonen, som hon har med maken Alex Subosic, fick heta Nikola. Nikola är ett serbiskt namn bildat av de grekiska orden Nike som står för seger och Iaos som står för folk.

Annons

Isabella Löwengrip – Sally och Gillis

Isabella Löwengrip har barnen Sally, 4, och Gillis, 5, tillsammans med ex-maken Odd Spångberg. Influencerprofilen har en policy i sina sociala medier att aldrig visa barnens ansikten.

Maja Nilsson Lindelöf – Ted Louie

Annons

Maja Nilsson Lindelöf och fotbollsproffset Victor Nilsson Lindelöf blev föräldrar till en son den 25 mars i år, och namnvalet föll på dubbelnamnet Ted Louie.

Ebba Kleberg von Sydow – Ernst, Klas och Marianne

Influencern och programledaren Ebba von Sydow har valt klassiska namn till sina tre barn som hon har med maken Johan Kleberg – Ernst, Klas och Marianne. I en intervju med tidningen Mama har hon berättat att hon har inspirerats av sin egen föräldrageneration när det kommer till namn.

Annons

Elsa Billgren – Lynn

Elsa Billgren födde sonen Lynn i juni 2016 och i bloggen har hon berättat att inspirationen till namnet kom från maken Pontus halvbror som hette just så.

Rachel ”Yoga Girl” Brathen – Lea Luna

Annons

Rachel ”Yoga Girl” Brathen blev mamma för första gången mars 2017 och hon och maken Dennis valde att ge namnet Lea Luna till dottern. Rachel har tidigare berättat att hon alltid har velat att hennes framtida dotter ska heta Lea, och valde även att lägga till Luna när dottern sedan föddes.

Penny Parnevik – Atticus

 

I augusti i år födde Penny Parnevik sitt första barn. Sonen, som har har tillsammans med hockeyproffset Douglas Murray, fick heta Atticus. Namnet är känt från författaren Harper Lees roman To kill a mockingbird och är ett romerskt smeknamn ska betyda ”man av Attica”.

Annons

Foki Soirak – Zelda och Atari

Influencern Foki Soirak och maken Bill valde att ha ett speltema när de valde namn till sina barn. Zelda är ett spel och Atari är en spelkonsol men även ett japanskt namn.

Foto: TT

Läs mer: 

Annons